JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 19.01.2022. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 19.01.2022. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 19.01.2022. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*****

*****

Javna ustanova Srednjoškolski centar „Petar Kočić" Zvornik,

 raspisuje:

 

JAVNI KONKURS

za  prijem u radni odnos radnika za popunu upražnjenih radnih mjesta:

 

1. Nastavnik psihologije, 1 izvršilac, pripravnik, 14 časova, na određeno vrijeme,  do povratka radnice sa neplaćenog odsustva.

- zanimanje: profesor psihologije, diplomirani psiholog.

2. Nastavnik praktične nastave za zanimanje kuvar, 1 izvršilac, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u nastavi, 20 časova, na određeno vrijeme,  do povratka radnice sa bolovanja.

- zanimanje: kuvar – specijalista – peti stepen;

- ugostiteljsko-kulinarski tehničar – specijalista – peti stepen.

 

USLOVI KONKURSA:

Svi kandidati moraju ispunjavati kako opšte uslove predviđene Zakonom o radu („Službeni glasnik Republike Srpske" br.1/16, 66/18, 91/20 i 119/21), tako i posebne uslove u skladu sa članom 104. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske" br. 41/18, 35/20 i 92/20), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim stručnim i srednjim tehničkim školama („Službeni glasnik Republike Srpske" br. 29/12, 80/14 i 83/15) Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji („Službeni glasnik Republike Srpske" br. 120/20) i zahtjevima javnog konkursa.

 

Uz potpisanu prijavu na konkurs, sa adresom prebivališta, brojem telefona i kratkom biografijom, kandidat je dužan dostaviti dokumentaciju o ispunjavanju opštih uslova konkursa i to:

          

1)  uvjerenje o državljanstvu,

2)  izvod iz matične knjige rođenih,

3)  ljekarsko uvjerenje  naknadno dostavlja kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa (ne starije od 6 mjeseci),

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva  ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava. Uvjerenje o  neosuđivanosti za izabranog škola će pribaviti službenim putem,a prije zasnivanja radnog  odnosa.    

5) Uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela  seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece. Uvjerenje o o podacima iz posebnog registra za izabranog škola će pribaviti službenim putem,a prije zasnivanja radnog odnosa.    

6) Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv  dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta,  polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

  Kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje.

 1) ovjerenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju  sa najmanje ostvarenih 240 EC­TS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2) uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan dostaviti kandidat za nastavnika koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta

3) uvjerenje o položenom stručnom ispitu, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom i položenim stručnim ispitom;

uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa pravilnikom kojim se reguliše polaganje stručnog ispita;

4)  dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

5) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje;

6)  uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom.

 

Ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije člana porodice poginulog borca, ratnog vojnog invalida i borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, kandidat je dužan dostaviti i dokumentaciju za određivanje prednosti u slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova i to:

1)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

2)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku  zaštitu o  utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

3)  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Testiranje  i intervju će se održati u prostorijama škole dana 02.02.2022. godine u 10  časova za kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa i koji su dostavili potpune i blagovremene prijave.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnu tablu škole.       

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko kandidat ne pristupi zakazanom pismenom testu i intervjuu, smatraće se da je odustao od konkursa.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati poštom na adresu: JU Srednjoškolski centar „Petar Kočić" Zvornik, Vuka Karadžića 77, 75 400 Zvornik, sa naznakom „ZA KONKURS".

Sve kopije dokumenata treba da budu ovjerene i neće se vraćati kandidatima. Nepotpune i neblagovremene  prijave neće se uzeti u razmatranje.

***

JZU DOM ZDRAVLjA   ZVORNIK

raspisuje:

 

K O N K U R S

za  prijem u radni odnos

1. Doktor  medicine  ................................................2 izvršioca

U S L O V I

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa kandidati treba da ispunjavaju  i sledeće uslove: 

-završen Medicinski fakultet,

-položen stručni ispit,

 

Radni  odnos   se  zasniva  na  određeno  vrijeme u trajanju od 6 mjeseci.

Konkurs  ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja u „Glasu Srpskom" i oglasnoj tabli  Zavoda za zapošljavanje Zvornik.

Uz prijavu na konkurs  kandidati su dužni dostaviti:

- dokaz o završenom Medicinskom fakultetu,

- dokaz  o položenom stručnom ispitu,

- izvod iz matične knjige rođenih  i

- uvjerenje o državljanstvu.

Neblagovremene   i nepotpune  prijave se neće uzimati u razmatranje.

Prijave na konkurs  sa kompletnom  dokumentcijom dostaviti lično ili putem  pošte u  Službu opštih, pravnih i kadrovskih poslova  JZU Dom zdravlja Zvornik,  Ulica Sime Perića br. 1.                                                                                                                         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana