JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 15.01.2020. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 15.01.2020. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 15.01.2020. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni ao nezaposleno lice.

***************

*****************

OPŠTINA MILIĆI

Načelnik opštine Milići

raspisuje

 

 

JAVNI KONKURS

 

za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići

 

 

 I - U Opštinsku upravu opštine Milići prima se u radni odnos na neodređeno vrijeme:

 

1. Samostalni stručni saradnik za urbanizam, 1 službenik

Radno mjesto pete kategorije, trećeg zvanja 

                               

 II - Opis posla

Opis posla za radno mjesto samostalni stručni saradnik za urbanizam, utvrđen je u članu 14. tačka 3.2. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Opštinske uprave opštine Milići (“Službeni glasnik opštine Milići”, broj 4/17, 7/17, 8/17, 3/18, 3/19 i 10/19).

 

III -  Opšti uslovi

U radni odnos može se primiti lice pod sljedećim opštim uslovima:

   1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine;

   2. da je stariji od 18 godina;

   3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost;

   4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci  ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi;

   5. da nije otpušten iz organa uprave, kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

   6. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost  koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi, u skladu sa čl. od 43. do 47. Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave (“Službeni glasnik Republike Srpske”, broj 97/16).

 

IV -  Posebni uslovi

- četvorogodišnji studij  ili prvi ciklus studija sa  ostvarenih najmanje  240 ECTS bodova ili ekvivalent, diplomirani inženjer arhitekture ili diplomirani inženjer drugih nauka tehničkog smjera, najmanje jedna godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja, položen stručni ispit za rad u upravi.

 

V -  Potrebna dokumenata

Prijava za učešće na javnom konkursu podnosi se na propisanom obrascu Prijava na javni konkurs,  koji je dostupan na internet stranici Ministarstva uprave i lokalne samouprave, kao i na internet stranici opštine Milići, a može se preuzeti i u šalter sali Opštinske uprave opštine Milići.

Uz prijavu kandidati prilažu dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova.

Kao dokaz o ispunjavanju opštih uslova, kandidat prilaže fotokopiju uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine, a izjave da kandidat:

1) nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom – član IX stav 1. Ustava BiH,

2) nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,

3) nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

4) da ne postoji nespojivost u skladu sa čl. od 43. do 47. Zakona sastavni su dio prijave na javni konkurs.

 

Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dostavlja samo izabrani kandidat.

 

Kao dokaz o ispunjavanju posebnih uslova, kandidat prilaže fotokopije:

1. diplome o završenoj stručnoj spremi;

2. isprave kojim se dokazuje radno iskustvo u struci (potvrda, rješenje ili drugi akt iz kojeg se vidi na kojim poslovima, sa kojom stručnom spremom i u kojem periodu je stečeno radno iskustvo);

3. uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u upravi, odnosno izjave kojom se kandidat obavezuje da će u roku od šest mjeseci položiti stručni ispit, ukoliko bude zaposlen ili rješenja o oslobađanju od obaveze polaganja stručnog ispita za rad u upravi, u skladu sa Uredbom o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske (“Službeni glasnik Republike Srpske”, br.68/11, 85/11 i 7/15).

              

VI - Postupak izbora

Sa svim kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove, konkursna Komisija će obaviti intervju, a o mjestu i vremenu održavanja intervjua, kandidati će biti obaviješteni putem pošte  i putem internet stranice opštine Milići.

Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je da u roku od sedam dana od dana prijema obavještenja Komisije, dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, u originalu ili ovjerenoj fotokopiji, ovjerenu izjavu o ispunjenosti uslova iz poglavlja III, tačke 4, 5. i 6. konkursa, kao i dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

 

VII -  Rok za podnošenje prijava i objavljivanje konkursa

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa.

Javni konkurs će biti objavljen u “Službenom glasniku Republike Srpske”, u dnevnom listu “Glas Srpske” i na internet stranici opštine Milići.

U slučaju da konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok za podnošenje prijave računaće se od dana posljednjeg objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Dokumentacija priložena uz prijavu neće se vraćati kandidatima.

Osoba zadužena za davanje dodatnih obavještenja o javnom konkursu je Marina Mišić, načelnik Odjeljenja za opštu upravu, kontakt telefon br. 056/745-211. 

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti  lično u šalter sali Opštinske uprave opštine Milići ili putem pošte, na adresu: Opštinska uprava opštine Milići, Jovana Dučića br. 2, 75 446 Milići, sa naznakom: Prijava na javni konkurs za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići.

***

JU SŠC “SREBRENICA”

 

 

 donosi

 

ODLUKU

o poništenju dijela konkursa  za popunu upražnjenih radnih mjesta

broj 813/19 od 25.12.2019. godine

 

I

Konkurs  za popunu upražnjenih radnih mjesta objavljen u “Glasu Srpske” 25.12.2019. godine, poništava se u dijelu koji glasi :

“Nastavnik stručnih predmeta, na neodređeno vrijeme - 20 časova redovne nastave u struci Hemija, nemetali i grafičarstvo i Ostale djelatnosti za nastavne predmete:

1) Analitička hemija - izborni predmet - 2 časa;

2) Organska tehnologija (vježbe) - 4 časa;

3) Automatska kontrola procesa - 2 časa;

4) Fizička hemija - 6 časova;

5) Neorganska tehnologija - 2 časa;

6) Poznavanje materijala - 2 časa i

7)  Tehnologija zanimanja - 2 časa”.

 

II

 

Ostali dijelovi konkursa ostaju nepromijenjeni.

III

Poništavanje dijela konkursa vrši se zbog zaštite prava radnika propisane članom 123. stav 3. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju .

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana