JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 29.01.2020. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 29.01.2020. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 29.01.2020. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni ao nezaposleno lice.

****

"LjBILjE"DOO

LjUBINjE

JAVNI  KONKURS

za prijem pripravnika u radni odnos sa visokom stručnom spremom

 

 

1. Diplomirani agronom ............................................................................  1 izvršilac

2. Diplomirani ekonomista ................................................................. 1 izvršilac

3. Diplomirani pravnik ..................................................................... 1izvršilac

4. Diplomirani tehnolog ......................................................................... 1 izvršilac

 

 

I   Opšti uslovi:

    Za prijem u radni odnos kandidati moraju ispunjavati sljedeće  opšte  uslove:

- da je na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS,

- da je stariji od 18 godina,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost.

 

II Posebni uslovi:

      Pored opštih  uslova propisanih zakonom, kandidati moraju ispunjavati i sljedeće  posebne uslove:

- VI stepen stručne spreme–( poljoprivredni fakultet, ekonomski fakultet, pravni     fakultet ili tehnološki  fakultet)

- Poželjno poznavanje jednog stranog jezika (prvenstveno engleskog);

- Dobre komunikacijske sposobnosti;

- Poznavanje rada na računaru;

- Aktivan vozač

         

III  Potrebni dokumenti:

       Kandidati su dužni da uz prijavu na konkurs dostave:

- biografiju,

-  kopiju diplome o završenoj školskoj spremi,

-  kopiju uvjerenja o državljanstvu,

 

          Kandidati koji budu izabrani dužni su prije početka obavljanja pripravničkog rada dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

          Prijem pripravnika izvršiće izborna komisija. O vremenu i mjestu razgovora svi kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove biće blagovremeno obaviješteni.

          Prijave na konkurs sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, dostavljaju se na adresu:

 "Ljbilje" d.o.o. Ljubinje

 Crnogorski put bb, Ljubinje

Republika Srpska, BiH,

Ili  u elektronskom obliku na e-mail:  [email protected]

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja javnog konkursa.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje u smislu obavljanja razgovora – intervjua sa kandidatima.

***

JU SŠC  FOČA

FOČA

 

 

KONKURS

za prijem radnika na radna mjesta

                                                 

 

 

1. Profesor zdravstvene njege, 10 časova na određeno radno vrijeme do 31.8 2020., sa iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u nastavi .............................................. 1 izvršilac

 

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 01/16), kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove u skladu sa članom 104., Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 41/18), Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 34/15 i 83/15) i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 29/12, 80/14 i 83/15).

Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 102/14 i 42/16).

Potrebna dokumentacija

Uz obaveznu potpisanu prijavu i kraću biografiju kandidati treba da dostave originale ili ovjerene fotokopije (ovjerena fotokopija ne smije biti starija od šest mjeseci) sljedećih dokumenata kojima se dokazuje ispunjavanje opštih i posebnih uslova.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava se dokazuju sljedećom dokumentacijom:

- Da je državljanin RS ili BiH - uvjerenjem o državljanstvu;

- Da je punoljetan - izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom fotokopijom lične karte;

- Da je radno sposoban - ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od šest mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa);

- Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa).

            Posebni uslovi se dokazuju dokumentacijom propisanom Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju, kao i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi, a na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata:

  - Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

  - Uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena, a u izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat iz opravdanih razloga ne može pribaviti prethodno navedena dokumenta o prosjeku ocjena tokom studiranja, prosječna ocjena se može dokazati ovjerenom fotokopijom indeksa;

  - Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica;

  - Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca (uvjerenje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla) i ovjerenu fotokopiju radne knjižice;

  - Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi;

  - Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca;

  - Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

  - Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca;

   - Pravo učešća na konkurs imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu  Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 41/18.) ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika.

 

            - Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, Komisija za izbor će obaviti testiranje i intervju dana 7.2.2020. godine u 11 časova u prostorijama škole.

 

           Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i/ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 

           Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata koji se ne vraćaju.

           Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzeti u razmatranje.

           Rok za dostavljanje prijava je osam (8) dana od dana objavljivanja konkursa.

           Prijave slati, sa naznakom: „ZA KONKURS - NE OTVARAJ", na adresu: JU Srednjoškolski centar Foča, Cara Dušana 73., 73 300 Foča.

***

KAZNENO-POPRAVNI ZAVOD 

FOČA

 

 

      Na osnovu člana 27. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Kazneno-popravnog zavoda Foča ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 98/18, 44/19 i 109/19), direktor Zavoda donosi

 

 

ODLUKU

o poništenju dijela javnog konkursa

 

 

1) Poništava se dio javnog konkursa za prijem u radni odnos broj: 01-951/20 od 27.12.2019. godine, koji je objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" dana 31.12.2019. godine, koji se odnosi na broj izvršilaca za radno mjesto pod rednim brojem 1. kako slijedi:

 

Policajac - pripravnik ..............................................................................................         1 izvršilac.

 

2) Ostali dio javnog konkursa za prijem u radni odnos broj: 01-951/20 od 27.12.2019. godine ostaje nepromijenjen.

 

3) Poništenje će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana