JU ZZZ RS – Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 25.05.2022. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 25.05.2022. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 15.06.2022. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

************

************

„PRIJEDORČANKA”A.D.

PRIJEDOR

BREZIČANI BB,

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos

 „Prijedorčanka” a.d. Prijedor, raspisuje oglas za prijem 3 radnika u radni odnos na određeno vrijeme, sa mogućnošću produženja ugovora i prijema radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme.

1.  Jedan radnik sa visokom ili višom stručnom spremom, ekonomski smjer za poziciju Marketing asistent - pripravnik ili sa radnim iskustvom u struci.

2.  Dva radnika sa završenom visokom  stručnom spremom, tehnološki fakultet     pripravnik ili sa radnim iskustvom u struci od čega:

-       Jedan izvršilac za potrebe rada u sektoru proizvodnja - Diplomirani inženjer tehnologije, biotehnološko prehrambeni odsjek. 

-       Jedan izvršilac za potrebe rada u službi laboratorije - Diplomirani inženjer tehnologije, biotehnološko prehrambeni odsjek ili hemijski odsjek.

Pored stručnog obrazovanja poželjno je da kandidati za poziciju 1. Marketing asistent posjeduju i ostale kompetencije: odlično  poznavanje i korištenje Engleskog jezika, odlično poznavanje rada na računaru, vozačka dozvola B kategorije, odlično poznavanje društvenih mreža i korištenje istih.

 Kandidati  dostavljaju prijave  na e-mail: [email protected]

  Komisija za prijem izvršiće testiranje i obaviti intervju sa kandidatima.

  Konkurs ostaje otvoren  15  dana od dana objavljivanja.

***

JU Centar „Sunce” Prijedor

Kralja Aleksandra br. 6

79101 Prijedor

 

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

 

  1. Defektolog- diplomirani profesor specijalne edukacije i rehabilitacije u svojstvu pripravnika na određeno vrijeme, do povratka radnika sa neplaćenog odsustva, najkasnije do 31.05.2023. godine ................... 1 izvršilac;

 

Pored opštih uslova koji su propisani Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i uslove propisane  članom 104.  Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju . U pogledu stručne spreme kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi.

 

Opšti uslovi za prijem radnika u radni odnos :

-        da je državljanin RS ili BiH,

-        da je punoljetan,

-        da je radno sposoban ( uvjerenje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa)

-        da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem ( uvjerenje pribavlja poslodavac po službenoj dužnosti za izabranog kandidata)

-              da se ne nalazi na evidenciji koja se vodi u Registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksulane zloupotrebe i iskorištavanja dece ( uvjerenje pribavlja poslodavac po službenoj dužnosti za izabranog kandidata)

-               da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom.

Posebni uslovi za prijem radnika u radni odnos

-        da kandidat ima završen prvi ciklus studijskog programa u trajanju od četiri godine i ostvarenih   najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent

Prijem radnika će se vršiti u skladu sa  Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi, a na osnovu rang liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijumima propisanim ovim pravilnikom.

Kriterijumi za bodovanje kandidata:

-        prosjek ocjena koji je kandidat ostvario tokom studiranja,

-        vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica koju vodi Zavod za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je nezaposleni kandidat prijavljen,

-        rezultati ostvareni na intervjuu i testu.

 

Potrebna dokumentacija o ispunjavanju opštih uslova:

 

-        uvjerenje o državljanstvu,

-        izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte,

-        ljekarsko uvjerenje (prilaže samo onaj kandidat koji bude prvi na listi, a prije zasnivanja radnog odnosa)

-             uvjerenje da se ne vodi krivični postupak

 

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova, potrebno je dostaviti i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje, i to:

-        ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa,

-        dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena

-        Uvjerenje ili potvrda izdata od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen

-        Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca

-        Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

-        Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

 

Testiranje i intervju će se obaviti u prostorijama Javne ustanove Centar „Sunce” Prijedor, dana 28.06.2022. godine sa početkom u 10 : 00 časova.

 

Kandidati neće biti posebno pozvani na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkursu.

 

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata ne starije od 6 mjeseci i ti dokumenti neće biti vraćeni kandidatima. 

 

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa neće se uzeti u razmatranje , već će se evidentirati uz naznaku da prijava na javni konkurs nije dostavljena blagovremeno i/ili da nije potpuna , a nakon toga Komisija predlaže direktoru škole donošenje zaključka kojim se prijava odbacuje.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove postaviti na oglasnu tablu škole, najkasnije tri dana prije zakazanog testiranja  i intervjua.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti lično ili putem pošte na adresu JU Centar „Sunce” Prijedor, sa naznakom ,,za konkurs” i napomenom ,,ne otvarati”.

Škola će pismenim putem obavjestiti sve učesnike o ishodu postupka.

***

Ju Oš „Sveti Sava” Kozarska Dubica

Dositejeva bb

79240 Kozarska Dubica

 

JAVNI KONKURS

 za izbor direktora JU OŠ „Sveti Sava” Kozarska Dubica

 

I Predmet

Javni konkurs za izbor direktora Ju Oš „Sveti Sava” Kozarska Dubica

II – Opis poslova

Direktor rukovodi radom škole i odgovoran je za zakonitost rada i uspješno obavljanje djelatnosti škole. Direktor za svoj rad odgovara Vladi, školskom odboru i ministru.Direktor škole odgovoran je i za obavljanje ostalih poslova utvrđenih Zakonom o sistemu javnih službi i Statutom škole.

III – Mandat

Direktor Ju Oš „Sveti Sava” Kozarska Dubica se bira na period od 4  (četiri) godine i počinje od dana stupanja na dužnost.

Školski odbor ministru dostavlja dokumentaciju i spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa za imenovanje direktora u roku od osam dana od dana razmatranja prijava.Na prijedlog ministra Vlada imenuje za direktora jednog od kandidata sa spiska dostavljenog od strane školskog odbora.

 

Posebni uslovi radnog mjesta

IV – Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora Ju Oš „Sveti Sava” Kozarska Dubica može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju , Statutom škole i Pravilnikom o uslovima i postupku  izbora i razrješenja direktora osnovne škole, i to:

Opšti uslovi:

  1. da je državljanin RS/BiH,
  2. da je stariji od 18 godina i
  3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad.

 

Posebni uslovi:

  1. da ima završen prvi ciklus studija u trajanju od četiri godine i ostvarenih  najmanje 240  ECTS bodova ili ekvivalent, ili da ispunjava uslove u skladu sa članom 177., stav 1. i 2. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju
  2. da ima najmanje pet godina radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u osnovnoj školi nakon sticanja diplome iz tačke 1. ovog stava,
  3. da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora, protiv kojeg nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Na mjesto direktora škole ravnopravno mogu konkurisati i lica iz člana 177., stav 1. i 2. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju

Pored opštih i posebnih uslova za direktora škole ne može biti izabrano lice na koje se odnosi  član IX, stav 1. Ustava BiH, tj. nijedno lice koje služi kaznu izrečenu od Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju i nijedno lice koje je pod optužnicom tog suda, a nije se povinovalo nalogu da se pojavi pred Sudom.

 

V – Potrebna dokumentacija

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati su dužni da, uz prijavu na konkurs, prilože sljedeća dokumenta:

1. Uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od šest mjeseci),

2. Izvod iz matične knjige rođenih,

3. Dokaz, odnosno diplomu o stečenom stepenu stručne spreme,

4. Potvrdu kojom dokazuje da ima najmanje pet godina radnog iskustva nakon sticanja diplome kao stručni

    saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u osnovnoj školi,

5. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, koje prilaže samo imenovani

    kandidat, a prije stupanja na dužnost,

6. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom sudskom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora škola će pribaviti službenim putem za imenovanog kandidata, a prije stupanja na dužnost.

7. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem ( ne starije od 6 mjeseci),

8. Prijedlog programa rada direktora u nardenom četvorogodišnjem mandatu,

9. Preporuka ranijeg poslodavca, odnosno nastavničkog vijeća škole u kojoj je kandidat zaposlen,

10. Kratku biografiu sa podacima o prethodnim poslovima i razvoju karijere u struci i ostvarenim rezultatima u radu i

11. Ovjerenu izjavu kandidata da nije obuhvaćen odredbom člana IX, stav 1. Ustava BiH.

Dokumenti kojima se dokazuje  ispunjenost opštih i posebnih uslova dostavljaju se u originalu ili ovjerenoj kopiji i neće se vraćati kandidatima.

 

VI -  Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijava

Rok za podnošenje prijave je 15 ( petnaest) dana  od dana objavljivanja konkursa posredstvom zavoda za zapošljavanje u dnevnim novinama koje izlaze na području RS i Bih.Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti putem pošte na adresu: Ju Oš „Sveti Sava” Kozarska Dubica (sa naznakom „JAVNI KONKURS  ZA IZBOR DIREKTORA JU OŠ” SVETI SAVA” KOZARSKA DUBICA – NE OTVARATI).

 

VII – Način i rok  obavještavanja kandidata o rezultatima konkursa

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike konkursa o odluci Vlade o imenovanju direktora u roku od 8 ( osam) dana od dana prijema odluke.

***

JU Poljoprivredno-prehrambena škola

Prijedor

ulica Nikole Pašića 2

79101 Prijedor

 

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora JU Poljoprivredno-prehrambene škole, Prijedor

 

I – Predmet

Školski odbor JU Poljoprivredno-prehrambena škola, Prijedor raspisuje javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JU Poljoprivredno-prehrambene škole, Prijedor.

 

II - Opis poslova

Direktor škole rukovodi radom škole i odgovoran je za zakonitost rada i uspješno obavljanje djelatnosti škole u skladu sa pozitivno-pravnim propisima. Za svoj rad odgovara Vladi, ministru i Školskom odboru.

Direktor škole odgovaran je i za obavljanje ostalih poslova utvrđenih Zakonom o sistemu javnih službi, Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Statutom škole.

 

III – Mandat

Mandat direktora traje četiri godine i počinje od dana stupanja na dužnost.

Školski odbor razmatra prijave kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa za imenovanje direktora te dostavlja ministru dokumentaciju i spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa za imenovanje direktora, u roku od osam dana od dana razmatranja prijava, Na prijedlog ministra, Vlada imenuje za direktora jednog od kandidata sa spiska.

 

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

IV - Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora škole može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene  Zakonom o radu  , Zakonom i Pravilnikom i to:

 

1. Opšti uslovi:

- da je državljanin BiH/RS

- da je stariji od 18 godina i

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad.

 

2. Posebni uslovi:

 - Ima završen najmanje prvi ciklus studija u trajanju od najmanje četiri godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent,

-  Ima najmanje pet godina radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u školi nakon sticanja diplome iz prethodne stavke,

-  Nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora niti je protiv njega pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

-  ima predložen program rada i ističe se svojim radom i sposobnostima za organizovanje vaspitno-obrazovnog rada škole,

- ispunjava uslove za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše.

 Pored opštih i posebnih uslova, za direktora ne može biti izabrano lice na koje se odnosi član IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine.

V – Sukob interesa

Kandidati za izbor i imenovanje direktora škole ne mogu obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji dovodi do sukoba interesa kako je propisano odredbama Zakona o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske.

VI - Potrebna dokumentacija

Kandidati koji konkurišu za radno mjesto direktora škole uz potpisanu prijavu  na konkurs  prilažu sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost opštih i posebnih uslova:

1.  Izvod iz matične knjige rođenih,

2. Uvjerenje o državljanstvu,

3. Diplomu o stečenoj  stručnoj spremi ili ekvivalentu,

4. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

5. Potvrdu  kojom dokazuje da ima najmanje pet godina radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u školi  nakon sticanja diplome,

6. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima - prilaže samo imenovani kandidat prije stupanja na dužnost,

7. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora, škola će pribaviti službenim putem za imenovanog kandidata, a prije stupanja na dužnost.

 8. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem izdato od nadležnog suda,

9. Prijedlog programa rada direktora u narednom četvorogodišnjem mandatu,

10.  Ovjerenu izjavu kandidata da nije obuhvaćen odredbom člana IX stav 1. Ustava BiH,

Kandidati su dužni da uz potpisanu prijavu dostave dokumenta u originalu ili ovjerenoj fotokopiji u skladu sa zakonom.

VII – Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti u zatvorenoj koverti, lično ili poštom preporučeno na  adresu škole, sa naznakom “Prijava na javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JU Poljoprivredno-prehrambene škole, Prijedor” (NE OTVARATI).

Lično dostavljanje se vrši u školi svakim radnim danom od 8,00 do 12,00 časova.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu “Glas Srpske”.

Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i neovjerene fotokopije priložene dokumentacije, neće se uzeti u razmatranje.

VIII – Napomena

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike konkursa o odluci Vlade RS o izboru direktora  JU Poljoprivredno-prehrambene škole, Prijedor, u roku od osam (8) dana od dana prijema odluke.  

***

JU Oš “Dositej Obradović”

Pećani bb

79102 Prijedor

 

K  O  N  K  U  R  S   

 

1. Nastavnik geografije, 1 izvršilac na 14 časova redovne nastave, na neodređeno vrijeme, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

Uslovi za učešće na konkursu:

 Pored opštih uslova predviđenih Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi, kandidati treba da ispunjavaju i uslove predviđene Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i  Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

 

Pravo učešća imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Na pozicije za koje se traži lice sa radnim iskustvom mogu ravnopravno konkurisati i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispuljavaju ostale uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

 

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na konkurs jesu:

  1. da je državljanin RS ili  BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,
  2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih  ili ovjerenom kopijom lične karte,
  3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,
  4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem a prije zasnivanja radnog odnosa),
  5. uvjerenje o podacima iz Posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece (uvjerenje će škola pribaviti službenim putem a prije zasnivanja radnog odnosa),
  6. uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja na djetetom ili maloljetnim licem (ne starije od 3 mjeseca).

Uz potpisanu prijavu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa i kontakt telefon i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi, a ona podrazumijeva:

  1. ovjerenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplome stečene nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti,
  2. uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan dostaviti kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta,
  3. uvjerenje o položenom stručnom ispitu,
  4. uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,
  5. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,
  6. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koje traže zaposlenje,
  7. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,
  8. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
  9. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,
  10.  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Izbor kandidata vrši se u skladu sa Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Glas Srpske”.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana 27.06.2022.godine sa početkom u 9,00 sati u prostorijama škole.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnu tablu škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se kandidat ne pojavi na testiranju ili intervjuu smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se dostaviti lično u školu u zatvorenoj koverti ili putem pošte na adresu škole, sa naznakom “za konkurs”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana