JU ZZZ RS – Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 1.09.2021. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 1.09.2021. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 1.09.2021. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

****

*****

 OPŠTINA NOVI GRAD

 ul. Petra Kočića br. 2

79220 NOVI GRAD

JAVNI KONKURS

za prijem pripravnika u Opštinskoj upravi opštine Novi Grad

I - Konkurs  se raspisuje za prijem pripravnika sa VSS – diplomirani ekonomista, 240 ECTS bodova, dijete poginulog borca VRS, u Opštinskoj upravi opštine Novi Grad, u trajanju od 1 (jedna) godina –  1 (jedan) izvršilac.

II - Opšti i posebni uslovi

1) Opšti uslovi:

1. da je državljanin RS, odnosno BiH,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,

5. da nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere, na bilo kom nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

6. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi.

2) Posebni uslovi:

- VSS – diplomirani ekonomista, 240 ECTS bodova, dijete poginulog borca VRS

III - Potrebna dokumentacija

1) Prijava za učešće na javnom konkursu podnosi se na propisanom obrascu - Prijava na javni konkurs, koju kandidati mogu preuzeti sa službene internet stranice Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske (Obrazac br.1)

Tačnost podataka navedenih u obrascu prijave na javni konkurs kandidati potvrđuju svojim potpisom.

Sve rubrike u prijavnom obrascu moraju biti čitko popunjene, uz obavezan svojeručni potpis, kojim se potvrđuju navodi iz izjava, čiji se sadržaj ne dokazuje posebnim dokumentima, a odnose se na ispunjavanje dijela opštih uslova javnog konkursa.

2) Kao dokaze o ispunjenosti opštih uslova kandidat je dužan dostaviti:

1. fotokopiju uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine

2. fotokopiju lične karte.

3) Kao dokaz o ispunjenosti posebnih uslova kandidat prilaže fotokopije:

1. diplome o završenoj stručnoj spremi

2. uvjerenja da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republika Srpska, Biro Novi Grad

3. uvjerenje da je član porodice poginulog borca.

IV - Postupak izbora kandidata

1) Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove javnog konkursa Konkursna komisija će obaviti intervju.

2) O mjestu i vremenu održavanja intervjua kandidati će biti blagovremeno obaviješteni.

3) Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je da u roku od 7 (sedam) dana od dana prijema obavještenja Komisije dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova u originalu ili ovjerenoj fotokopiji i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

4) Ako prvorangirani kandidat ne dostavi dokaze u propisanom roku ili ako na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte i posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa rang-liste uspješnih kandidata da postupi u skladu sa stavom 3) ovog člana.

V – Rok i mjesto podnošenja prijava

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u dnevnom listu “Glas Srpske”.

Javni konkurs biće objavljen u dnevnom listu “Glas Srpske” i na internet stranici opštine Novi Grad  http://www.opstina-novigrad.com

Prijave se dostavljaju lično na protokol ili putem pošte, na adresu: Opština Novi Grad, ul. Petra Kočića br. 2, sa naznakom: Prijava na javni konkurs za pripravnika.

Osoba zadužena za davanje informacija o javnom konkursu je Sanja Pilipović, šef Odsjeka za ljudske resurse, na kontakt telefon 052/720-465.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

***

JU MUZIČKA ŠKOLA “SAVO BALABAN”

 PRIJEDOR

Branislava Nušića 9

ISPRAVKA DIJELA KONKURSA

Ispravlja se  dio konkursa  objavljen dana  25.8.2021. godine u dnevnom listu “Glas Srpske” pod tačkom  5.  tako da umjesto  “1 čas”   glasi  “2  časa”.

***

   JU OŠ “BRANKO ĆOPIĆ”

   Donji Agići 79228 

ODLUKU

o poništavanju konkursa

Član 1.

Poništava se konkurs broj: 306/21 od 6.8.2021. godine, raspisan za:

Nastavnik engleskog jezika – 2 časa, PO Crna Rijeka, na određeno radno vrijeme, do kraja školske 2021/22. godine, odnosno do 31.8.2022. godine, sa iskustvom, položen stručni ispit  ….........  1  izvršilac.

Član 2.

Konkurs poništiti zbog tehničkih razloga.

Član 3.

          Konkurs za nastavnika engleskog jezika – 2 časa objaviti odmah posredstvom Zavoda za zapošljavanje.

Član 4.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a o

njenom izvršavanju staraće se sekretar škole.

***

JU ELEKTROTEHNIČKA ŠKOLA

PRIJEDOR

JU Elektrotehnička škola Prijedor vrši

ISPRAVKU KONKURSA

objavljenog 25.8.2021. godine u “Glasu Srpske”

Pod rednim brojem 2. Sekretar škole na neodređeno vrijeme sa iskustvom  jedan izvršilac

Posebni uslovi: tačka 2, 3 i 4 brišu se.

Konkurs ostaje otvoren još 8 dana od dana objavljivanja ispravke konkursa.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u petak, 17.9.2021. godine, sa početkom u 9 časova u prostorijama škole.

***

JU “SREDNjOŠKOLSKI CENTAR PRIJEDOR” U PRIJEDORU

Nikole Pašića broj 4

79101 PRIJEDOR

JAVNI  KONKURS

za prijem u radni odnos

1) Profesor stručnih predmeta zdravstvene struke – doktor medicine – 20 časova, 1 izvršilac, pripravnik, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine;

2) Profesor stručnih predmeta zdravstvene struke – doktor medicine – 9 časova, 1 izvršilac, pripravnik, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine;

3) Profesor stručnih predmeta struke geodezija i građevinarstvo za zanimanje arhitektonski tehničar – diplomirani građevinski inženjer – 8 časova 1 izvršilac, pripravnik, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine;

4) Profesor stručnih predmeta struke hemija, nemetali i grafičarstvo za zanimanje grafički tehničar – diplomirani grafički inženjer – 16 časova, 1 izvršilac, pripravnik, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine;

Na osnovu člana 5. Pravilnika o postupku za prijem u radni odnos u srednjoj školi i načinu bodovanja kriterijuma za prijem opšti uslovi  koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1. Da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. Da je punoljetan, a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3. Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti koje ne može biti starije od 6 mjeseci i prilaže ga samo izabrani kandidat  nakon izvršenog izbora  po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. Da nije osuđivan  pravosnažnom  presudom  za krivična djela  učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava. Uvjerenje  o neosuđivanosti za izabranog  kandidata  škola će pribaviti  službenim putem, a prije  zasnivanja radnog odnosa.

5. Uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece. Uvjerenje  o podacima iz posebnog registra za izabranog  kandidata  škola će pribaviti  službenim putem, a prije  zasnivanja radnog odnosa.

6. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Kandidat uz potpisanu prijavu i dokumentaciju iz opštih uslova treba da dostavi dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje  ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju  na osnovu  koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanih Pravilnikom o postupku za  prijem u radni odnos u srednjoj školi i načinu bodovanja kriterijuma za prijem, a ona podrazumijeva:

1) Ovjerenu fotokopiju  diplome o završenom prvom ciklusu  studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj  je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2) Dodatak diplomi  koji sadrži podatke o prosjeku ocjena  tokom studiranja ili uvjerenje  visokoškolske  ustanove  o prosjeku ocjena tokom studiranja ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

3) Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom  na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje, 

4) Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu  o utvrđenom  statusu  člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice  poginulog borca,

9) Uvjerenje opštinskog/gradskog  organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno- otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije  ratnog vojnog  invalida,

10) Uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko invalidsku  zaštitu  o utvrđenom statusu  borca Odbrambeno-otadžbinskog  rata RS,  ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije  boraca.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ,  ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika.

Prijave se mogu dostaviti lično ili  putem pošte  preporučeno na adresu škole, sa naznakom: Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta (obavezno navesti radno mjesto na koje se konkuriše) – Ne otvarati.

Rok podnošenja prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.           

 Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Intervju i testiranje sa kandidatima koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom, a dostavili su potpune i blagovremene prijave, će se obaviti dana 16.9.2021. godine (četvrtak) u 10 časova u prostorijama JU “Srednjoškolski centar Prijedor” u Prijedoru.

Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa škola će postaviti na oglasnu tablu i internet stranicu najkasnije 3 dana prije zakazanog intervjua i testiranja.

Kandidati se neće posebno pozivati  na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati dostavljaju ovjerene kopije  svih dokumenata  i te kopije neće biti vraćene  kandidatima .

Škola će obavijestiti kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa o izvršenom izboru kandidata po konkursu.

                                                                                                       

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana