JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 22.06.2022. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 22.06.2022. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 22.06.2022. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

**********

***********

OPŠTINA KALINOVIK

NAČELNIK OPŠTINE

 

raspisuje

 

 

J A V N I  K O N K U R S

za popunu upražnjenog radnog mjesta namještenika u Opštinskoj upravi

Opštine Kalinovik

 

          I Upražnjene pozicije:

          1) Kafe kuvarica  .........................1 (jedan) izvršilac.

 

          II- Opis poslova

Opis poslova i radnih zadataka  namještenika   iz tačke 1)  utvrđeni  su   članom 7. tačke 28) Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta  Opštinske uprave opštine Kalinovik  („Službeni glasnik opštine Kalinovik", br. 2/21).

 

          III - Opšti uslovi

  1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno BiH,
  2. da je stariji od 18 godina,
  3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,
  4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,
  5. da nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere, na bilo kojem nivou vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja Konkursa,
  6. da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne  zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom  član IX  stav 1. Ustava BiH,
  7. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost  koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi za radno mjesto iz tačke 1.

 

          IV - Posebni uslovi

  • SSS u četvorogodišnjem trajanju i
  • 6 mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

          V - Potrebna dokumenta

Prijava na Javni konkurs dostavlja se na propisanom obrascu  (Prijava na javni konkurs), koji je dostupan na internet stranici  Opštine Kalinovik, a može se preuzeti i u šalter-sali  Opštine Kalinovik

Tačnost podataka navedenih u obrazcu prijave kandidat potvrđuje svojim potpisom.

Sve rubrike u prijavnom obrascu moraju biti čitko popunjene a posebo rubrike  čiji se sadržaj ne dokazuje posebnim dokumentima, a odnosi se na ispunjavanje dijela opših uslova Javnog konkursa.  

Uz prijavu na Konkurs kandidat  je  dužan  dostaviti  dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, i to:

Kao dokaze o ispunjavanju opštih uslova kandidati prilažu  foto - kopiju  uvjerenja o državljanstvu RS, odnosno BiH  i izjave  kandidata koje su sastavni dio Prijave na javni konkurs o ispunjavanju Opštih uslova iz t. 4, 5, 6. i 7. Javnog konkursa.

Kao dokaze o ispunjavanju posebnih uslova kandidati prilažu foto-kopije:

          1) diplome o završenoj stručnoj spremi;.

          2) dokaze o radnom iskustvu u struci ( potvrda, uvjerenje  ili drugi akt iz koga se vidi na kojim poslovima  je, sa kojom stručnom spremom i u kom periodu je  stečeno radno iskustvo);

Relevatnost dokaza cijeniće se u  skladu sa članom od 16. do 18. Pravilnika o jedinstvenim procedurama  za popunjavanje  upržnjenih radnih mjesta u gradskoj, odnosno opštinskoj  upravi („Službeni glasnik Republike Srpske", br. 42/17).
          VI - Usmeni intervju i izbor kandidata

Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove Javnog konkursa, Konkursna komisija obaviće intervju. Intervju podrazumjeva pojedinačni razgovor sa kandidatima na osnovu koga se utvrđuje sposobnost kandidata da radi na radnom mjestu za koje je konkurisao o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni. Kandidati koji ne pristupe zakazanom intervjuu i koji svoj izostanak ne opravdaju smatraće se da  su odustali od prijave na Konkurs.

Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je u roku od sedam  dana od dana prijema obavještenja komisije, dostaviti  dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova u originalu ili ovjerenoj foto - kopiji, uvjerenje o opštoj  zdravstvenoj sposobnosti i ovjerene izjave o ispunjavanju  Opštih uslova iz tačke  4,5,6. i 7.

Ako prvorangirani kandidat ne dostavi dokaze u propisnom roku ili ako na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava  opšte i posebne uslove, pozvat će sledećeg  kandidata  po broju osvojenih bodova sa rang- liste uspješnih kandidata da dostavi tražene dokaze.

     VII - Rok, način i mjesto za podnošenje prijava i  objavljivanje Konkursa.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja  Konkursa.

Javni konkurs  će biti objavljen u dnevnom listu ,,Glas Srpske'' i njeb stranici opštine.

Dokumenti priloženi uz prijavu na Konkurs neće se vraćati kandidatima.

Prijave se mogu dostaviti lično na prijemnom šalteru ili poštom na adresu: Opština Kalinovik, Karađorđeva br. 37. sa naznakom  Prijava na Javni konkurs za popunu upražnjenog  radnog mjesta namještenika u Opštinskoj upravi  Kalinovik.

Nepotpune, nedopuštene, nerazumljive i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz Javnog konkursa Komisija će odbaciti Zaključkom.

Osoba zadužena za davanje dodatnih obavještenja o Javnom konkursu  je Milinko Lalović, tel. 057/623-131.

***

JU OŠ "JOVAN DUČIĆ" KASINDO

ISTOČNA ILIDžA

 

raspisuje

K O N K U R S

 za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

  1.  Sekretar škole  – puno radno vrijeme, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, na neodređeno vrijeme – jedan (1) izvršilac.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos propisani su Zakonom o radu („Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 01/16, 66/18, 91/21 – odluka Ustavnog suda RS i 119/21), Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (''Službeni glasnik Republike Srpske'' broj: 44/17, 31/18, 123/18 - odluka US, 84/19, 35/20 i 63/20), Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača (''Službeni glasnik Republike Srpske'' broj: 77/09, 86/10, 25/14, 76/15), i Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (''Službeni glasnik Republike Srpske'' broj: 74/18, 45/19).

 (A) Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na javni konkurs jesu:

1) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravnosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava,

5) uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravnosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece,

6) uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje iz tačaka 4) i 5) za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

B) Posebni uslovi, koje kandidati treba da ispunjavaju:

1) da ima odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa u trajanju od četiri godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent, sa završenim pravnim fakultetom.

2) da ima položen stručni ispit za radno mjesto sekretara škole.

Pravo učešća imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme kao i lica propisana članom 104. stav 6. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju (''Službeni glasnik Republike Srpske'' broj: 44/17, 31/18, 123/18 - odluka US, 84/19, 35/20 i 63/20). Ukoliko se na raspisani konkurs prijavi lice koje ima položen pravosudni ispit, smatraće se da ispunjava uslove i nije obavezno da polaže stručni ispit.

G) POTREBNA DOKUMENTACIJA

1. Uz prijavu (svojeručno potpisanu od strane kandidata, sa kraćom biografijom, adresom i kontakt telefonom) potrebno je da kandidati dostave:

(A) Dokumentaciju kojom dokazuju ispunjavanje opštih uslova:

2.  Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,

3.  Uvjerenje o državljanstvu, 

4.  Uvjerenje da protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,

    (B) Dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje:

5. Ovjerenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u oblasti traženoj konkursom ili ekvivalent, odnosno diplome stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u oblasti traženoj konkursom,

6. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

7. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za radno mjesto sekretara škole,

8. Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,

9. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, sa podacima o dužini radnog staža, na kojim poslovima je ostvaren radni staž i sa kojom stručnom spremom,

10. Uvjerenje  izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, koja traže zaposlenje,

11. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

12. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invlida.

13. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije  borca.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijem radnika u radni odnos, vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijima prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (''Službeni glasnik RS'' broj 74/18 i 45/19).

Nepotpune i neblagovremene, kao  i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove neće se razmatrati.

Testiranje kandidata će se obaviti 07.07.2022. godine u 11 sati. Intervju kandidata će se obaviti istog dana u 12 sati.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnu tablu škole tri dana prije održavanja testiranja. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju.

Ako se ne pojave na zakazanom testiranju i intervju smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs  ostaje otvoren osam (8) dana, od dana objavljivanja.

Primljeni kandidat počinje sa radom od 08.08.2022. godine.

Prijave sa potrebnim dokumentima dostaviti u zatvorenoj koverti lično ili putem pošte sa naznakom „prijava na konkurs, ne otvarati", na adresu škole:

JU OŠ "JOVAN DUČIĆ" KASINDO

MLADIČKA BR 3                                                                                      

71 213 ISTOČNA ILIDžA                                                                     

***

JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD

RUDO

r a s p i s u j e

 

JAVNI KONKURS
za prijem pripravnika

 

  1. JU Centar za socijalni rad  Rudo, raspisuje Javni konkurs za prijem pripravnika sa završenom VSS, pravni fakultet i stručnim nazivom diplomirani pravnik,  na određeno vrijeme, radi obavljanja pripravničkog staža u trajanju od jedne godine .......................1 izvršilac.

 

  1. Opšti uslovi za prijem pripravnika
  1. Da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine,
  2. Da je stariji od 18 godina,
  3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost,
  4. Da nije osuđivan  za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od

najmanje 6 mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u javnoj ustanovi.

 

  1. Posebni uslovi za prijem
  1. VSS -završen  pravni fakultet i stručni naziv diplomirani pravnik 240  ECTS,

2.  Da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, sa statusom nezaposlenog lica, bez radnog iskustva u traženom stepenu stručne spreme odnosno zvanju.

 

  1. Potrebna dokumenta

Uz prijavu na konkurs (sa adresom prebivališta i brojem telefona), kandidat je dužan dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:

  1. Izvod iz matične knjige rođenih (ne stariji od 6 mjeseci, osim u slučajevima gdje izvod iz MKR nema ograničen rok važnosti),

2. Uvjerenje o državljanstvu RS, odnosno BiH (ne starije od 6 mjeseci),

3. Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (dostaviće samo izabrani kandidat),

4.Uvjerenje MUP po mjestu rođenja da lice nije osuđivano, ne starije od 3 mjeseca (za lica rođena u Republici Srpskoj, ovaj dokaz će se pribaviti službenim putem ,

5. Ovjerenu fotokopiju lične karte,

6. Ovjerenu fotokopiju diplome o stručnoj spremi sa prosjekom ocjena u toku studija,

7. Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje RS da se vodi i od kada na evidenciji nezaposlenih, sa zanimanjem koje se traži konkursom,

8. Ovjerenu fotokopiju radne knjižice (stranice sa ličnim podacima, podacima o završenoj školi i podacima o zaposlenju)

9. Uvjerenje o statusu člana porodice poginulog borca (dijete)- dostavljaju samo kandidati koji imaju taj status.

 

  1. Postupak odabira kandidata

Sa svim kandidatima koji budu ušli ispunjavali uslove konkursa, Komisija za sprovođenje  postupka za prijem kandidata obaviće intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obavješteni. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. O rezultatima konkursa, kandidati će biti pismeno obavješteni.

 

  1. Rok i način podnošenja prijava

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu „Glas Srpske", oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje RS- Biro Rudo i oglasnoj tabli JU Centar za socijalni rad Rudo. Ukoliko konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana poslednjeg objavljivanja.

Prijave na konkurs, sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, mogu se dostaviti lično ili putem pošte na adresu: JU  Centar za socijalni rad Rudo, Vožda Karađorđa Petrovića 38,  sa naznakom „Javni konkurs za prijem pripravnika".

***

REPUBLIKA SRPSKA

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR „IVO ANDRIĆ" VIŠEGRAD

Broj: 01-05-592/22

Višegrad,20.06.2022. godine

 

Poništenje  konkursa

 

Obavještavaju se kandidati da se konkurs za prijem profesora srpskog jezika, 18 časova do 31.08.2022. godine (objavljen dana 18.05.2022. godine) poništava po nalogu Prosvetne inspekcije Republike Srpske a zbog otklanjanja nepravilnosti u tekstu istog.

***

JU Centar za kulturno-prosvjetnu

djelatnost „Prosvjeta" Rudo

-Direktor-

Broj: 153/22

Datum:14.06.2022. god.

 

Na osnovu člana 48. Zakona o radu („Sl. glasnik Republike Srpske" broj: 1/2016, 66/2018 i 91/2021)), člana 27. Statuta JU Centar za kulturno-prosvjetnu djelatnost „Prosvjeta" Rudo broj: 97/21 od 26.04.2021. godine i člana 3. Ugovora o finansiranju neto plate pripravnika sa VSS, zaključenim sa JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske, Pale broj:151/22 od 10.06.2022.godine, direktor JU CKPD „Prosvjeta" Rudo,
r a s p i s u j e

 

 

JAVNI KONKURS
za prijem pripravnika

 

JU CKPD „Prosvjeta"  Rudo, raspisuje Javni konkurs za prijem pripravnika sa završenom VSS, ekonomski fakultet i stručnim nazivom diplomirani ekonomista,  na određeno vrijeme, radi obavljanja pripravničkog staža u trajanju do 12 mjeseci.......................1 izvršilac.

 

I

Opšti uslovi za prijem pripravnika

  • Da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine,
  • Da je stariji od 18 godina,
  • Da ima opštu zdravstvenu sposobnost,
  • Da nije osuđivan  za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u javnoj ustanovi.

II

Posebni uslovi za prijem

  • VSS-završen  ekonomski fakultet i stručni naziv diplomirani ekonomista, koji se vrednuje sa 180  ili  240  ECTS,
  • Da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, sa statusom nezaposlenog lica, bez radnog iskustva u struci.

III

Potrebna dokumenta

  • Uz prijavu na konkurs (sa adresom prebivališta i brojem telefona), kandidat je dužan dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:
  • Izvod iz matične knjige rođenih (ne stariji od 6 mjeseci, osim u slučajevima gdje izvod iz MKR nema ograničen rok važnosti),
  • Uvjerenje o državljanstvu RS, odnosno BiH (ne starije od 6 mjeseci),
  • Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (dostaviće samo izabrani kandidat),
  • Uvjerenje MUP po mjestu rođenja da lice nije osuđivano, ne starije od 3 mjeseca (za lica rođena u Republici Srpskoj, ovaj dokaz će se pribaviti službenim putem ,
  • Ovjerenu fotokopiju lične karte,
  • Ovjerenu fotokopiju diplome o stručnoj spremi sa prosjekom ocjena u toku studija,
  • Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje RS da se vodi i od kada na evidenciji nezaposlenih, sa zanimanjem koje se traži konkursom,
  • Uvjerenje o statusu člana porodice poginulog borca (dijete)- dostavljaju samo kandidati koji imaju taj status.

IV

Postupak odabira kandidata

Sa svim kandidatima koji budu ušli u uži izbor, Komisija za sprovođenje postupka za prijem kandidata obaviće intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obavješteni.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

O rezultatima konkursa, kandidati će biti pismeno obavješteni.

V

Rok i način podnošenja prijava

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu „Glas Srpske", oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje RS- Biro Rudo i oglasnoj tabli JU CKPD „Prosvjeta" Rudo. Ukoliko konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana poslednjeg objavljivanja.

          Prijave na konkurs, sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, mogu se dostaviti lično ili putem pošte na adresu:

JU  Centar za kulturno-prosvjetnu djelatnost „Prosvjeta" Rudo,
Trg slobode br:1,  73260 Rudo
sa naznakom „Javni konkurs za prijem pripravnika".

***

BOSNA I HERCEGOVINA

REPUBLIKA SRPSKA

OKRUŽNI PRIVREDNI SUD U ISTOČNO SARAJEVU

 

Na osnovu člana 68.,člana 70. i člana 76. Zakona o sudovima Republike Srpske (Sl. Glasnik RS broj 37/12, 44/15 i 100/17), člana 2. Pravilnika o o utvrđivanju kriterijuma za određivanje potrebnog broja administrativnog i pomoćno-tehničkog osoblja u sudovima Republike Srpske (Sl. glasnik RS broj 84/06) i člana 12. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Okružnom Privrednom sudu u Istočnom Sarajevu , Okružni Privredni sudu u Istočnom Sarajevu , raspisuje

 

 

K O N K U R S

Za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

1. Stručni saradnik .................................1 (jedan) izvršilac

Uslovi:

- Školska sprema: završen pravni fakultet, VII stepen stručne spreme i položen pravosudni ispit.

2. Daktilograf-----------------------------------------------1 (jedan) izvršilac

Uslovi:

- Školska sprema: SSS, IV stepen, birotehnička škola, najmanje 10 (deset) mjeseci radnog staža nakon sticanje srednje školske spreme, poznavanje rada na računaru, obavezno testiranje poznavanja daktilografije i rada na računaru.

Napomena:

- U slučaju ispunjenosti istih ili sličnih uslova iz konkursne procedure, prednost će imati kandidati koji poznaju rad na računaru u Sistemu za automatsko upravljanje predmetima u sudovima (CMS).

Potrebna dokumentacija za radno mjesto pod rednim brojem 1:

- prijava na konkurs sa kraćom biografijom kandidata

- diploma o završenom fakultetu (original ili ovjerena fotokopija)

- izvod iz matične knjige rođenih

- uvjerenje o državljanstvu

- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak

- uvjerenje o položenom pravosudnom ispitu

- uvjerenje fakulteta sa prosjekom ocjena tokom studiranja

Potrebna dokumentacija za radno mjesto pod rednim brojem 2:

- prijava na konkurs sa kraćom biografijom kandidata

- diploma o završenoj školi (original ili ovjerena fotokopija)

- izvod iz matične knjige rođenih

- uvjerenje o državljanstvu

- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak

- dokaz o radnom stažu u struci sa naznakom poslova na kojima je stečeno radno iskustvo

- dokaz o poznavanju rada na računaru

Prijavu sa neophodnom konkursnom dokumentacijom potrebno je dostaviti u originalu ili ovjerenoj fotokopiji.

Konkursna dokumentacija se neće vraćati kandidatima po okončanju konkursne procedure.

Sve prijave podnose se na pisarnici suda ili putem pošte na adresu: Okružni Privredni sud u Istočnom Sarajevu, Ul. Vojvode Radomira Putnika bb, 71123 Istočno Sarajevo, sa naznakom „Prijava na konkurs" uz navođenje radnog mjesta na koje se konkuriše.

Konkurs ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana javnog objavljivanja i biće objavljen posredstvom JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske u sredstvima javnog informisanja.

Napomena:

Neuredne i neblagovremene prijave neće se razmatrati, te će se kao takve uz obavještenje vratiti kandidatima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana