Wizz Air od juna organizuje letove iz Banjaluke ka četiri grada u Evropi

GS
Wizz Air od juna organizuje letove iz Banjaluke ka četiri grada u Evropi

BANjALUKA -Aviokompanija Wizz Air najavila je pokretanje letova iz Banjaluke ka četiri nove destinacije.

Početak letova najavljen je za jun 2021. godine, a Banjaluka će se na ovaj način povezati sa Ajndhovenom u Holandiji, aerodromom  Bazel/Mulhaus u Francuskoj, Malmeom u Švedskoj i Dortmundom u Njemačkoj.

- Mjesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije po cijeni već od 19,99 evra.

Ovi letovi biće organizovani dva puta sedmično. Očekuje se da će nove rute stimulisati sektor vazduhoplovstva, kao i ugostiteljstva u regionu, dok će istovremeno putnicima iz BiH biti omogućeno da po najnižim cijenama putuju do Holandije, Francuske, Švedske i Njemačke – saopštila je aviokompanija.

Wizz Air je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku fizičkom distanciranju tokom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti onlajn da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru.

-Wizz Air podstiče putnike da koriste Wizz Flex. Dodavanjem ove usluge rezervaciji putnici mogu biti sigurni da će se, ako se okolnosti promijene ili ako jednostavno žele putovati na neki drugi datum ili odredište, moći otkazati let do tri sata prije polaska bez ikakve nadoknade i da će im 100-odstotna vrijednost prvobitne cijene koju su platili odmah biti upisana kao Wizz kredit, kao i da mogu promijeniti datume, pa čak i rute -kažu u kompaniji Wizz Air.

Menadžer korporativnih komunikacija u menadžerica korporativnih komunikacija u Wizz Air-u Paulina Gosk izjavila je da su sigurni da će ove nove rute donijeti još više mogućnosti za sigurno putovanje.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana