Uspješna prva Addiko SME akademija: Sertifikate dobilo 47 učesnika

M.V.
Uspješna prva Addiko SME akademija: Sertifikate dobilo 47 učesnika

BANjALUKA - Prva Addiko SME akademija obuhvatila je 50 kompanija koje zapošljavaju više od 4.000 zaposlenih u Srpskoj i Brčko Distriktu, a edukaciju je uspješno prošlo 47 učesnika kojima su svečano uručeni sertifikati.

Predsjednik Uprave Addiko banke Banjaluka Srđan Kondić istakao je da ova banka neprestano sluša potrebe klijenata, a naročito malih i srednjih preduzeća.

- Kroz razgovore sa našim klijentima prepoznali smo potrebu integracije nasljednika biznisa u postojeće menadžmente kompanija. Tragom toga, zajedno sa našim partnerima iz Evropskog fonda za jugoistočnu Evropu odlučili smo se za besplatnu edukaciju i trening za klijente - rekao je Kondić.

On je naglasio da akademija koju je Addiko banka Banjaluka sprovela ima višestruko pozitivan efekat na tržištu i pozvao sve društveno odgovorne kompanije da se uključe i doprinesu razvoju poslovne zajednice.

Učesnici Addiko SME akademije ovaj projekat vide kao značajnu podršku i potvrdu za njihovo nastojanje unapređenja poslovanja.

Izvršni direktor kompanije Info Media Group Banjaluka i učesnik akademije Damir Pušić kazao je da se nada da će akademija ovog formata postati tradicija.

-  Smatram da akademija ovog tipa mnogo pomaže u daljem razvoju, kako ličnom, tako i aspektu poslovanja koje predstavljamo - rekao je Pušić.

Pozitivne utiske i nova znanja nakon edukacije nosi i Milena Vještica iz kompanije BKT Banjaluka, koja je nagalisila da joj je akademija pružila mnogo korisnih informacija koje već daju efekte.

- Atmosfera tokom Addiko SME akademije bila je odlična i vrlo interkativna. Svi smo bili uključeni - izjavila je Vještica dodavši  da je akademija bila i pokretač međusobnog umrežavanja.

Iz Addiko banke Banjaluka najavljuju da će i u narednom periodu biti pokretač aktivnosti koje će doprinijeti unapređenju cjelokupne ekonomske situacije u Srpskoj i Brčko Distriktu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana