TOBL i hotel „Vapore“ iz Neuma jačaju saradnju: Ljeto na Vrbasu i Jadranu šansa za oporavak turizma

M. L.
TOBL i hotel „Vapore“ iz Neuma jačaju saradnju: Ljeto na Vrbasu i Jadranu šansa za oporavak turizma

BANjALUKA - Neum nije samo sunce i more, već mnogo više od toga, a uz saradnju tog hercegovačkog grada i Banjaluke nazire se oporavak turizma nakon prošlogodišnjeg kraha sezone.

Istaknuto je to u Banjaluci, gdje su predstavnici hotela „Vapore“ iz Neuma predstavili svoju ponudu i sve ljepote Neuma.

- Prošle godine je mnogo Banjalučana ljetovalo u Neumu i u našem hotelu i naš dolazak ovdje je i jedan vid zahvalnosti, te prilika da nastavimo tu dobru saradnju. Osim sunca i mora, nudimo do-življaj, a to je ono što i naši gosti kažu na odlasku  - rekao je direktor prodaje i marketinga u hotelu „Vapore“ Darijo Maslać.

Dodao je da hotel vodi računa o poštovanju epidemioloških mjera da bi svojim gostima obezbijedili siguran boravak i potpuno uživanje, a osim toga, svi zaposleni testiraju se svakih 30 dana. Maslać je istakao da je dolazak u Banjaluku realizovan kroz projekat USAID-a „Taktički plan opo-ravka turizma u BiH“ u saradnji sa banjalučkom Turističkom organizacijom.

- Neum sa hotelom „Vapore“ zasigurno se nalazi na samom vrhu turističke ponude zemlje i došli smo u Banjaluku da kažemo da sve ono zbog čega smo svi ranije odlazili preko granice možemo doživjeti i ovdje kod nas - istakao je Maslać.

Direktorica banjalučke Turističke organizacije Irena Radojević rekla je da se nakon prošlogodišnjeg kraha turističke sezone nazire svjetlo.

- Čini mi se da se prema broju dolazaka turista nazire oporavak turizma. Na putu oporavka pri-hvatili smo ruku kolega iz hotela „Vapore“ u Neumu i to je prvi grad iz FBiH koji se predstavlja u Republici Srpskoj - rekla je Radojevićeva i najavila uzvratnu posjetu Neumu, gdje će predstaviti turističku ponudu grada na Vrbasu kako bi što više Hercegovaca tokom ljeta posjetilo Banjaluku. Naglasila je da će broj manifestacija u Banjaluci tokom ljeta zavisiti od epidemiološke situacije, ali da će posjetioci definitivno i ovoga ljeta uživati u aktivnostima na Vrbasu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana