TRB na sajmu u Kairu, prva promocija "Despota" van BiH i Srbije

Srna
TRB na sajmu u Kairu, prva promocija "Despota" van BiH i Srbije

BIJELjINA - Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstaviće na Sajmu "Edeks" u Egiptu cijeli svoj proizvodni program, sa fokusom na multifunkcionalno vozilo "despot", što će biti i prva zvanična promocija ovog vozila van granica Republike Srpske, odnosno BiH i Srbije.

Na Sajmu "Edeks", koji će biti održan od 29. novembra do 2. decembra u Kairu, biće predstavljena najsavremenija dostignuća iz namjenske industrije, a učestvovaće više od 400 izlagača.

TRB će na jednoj od najvažnijih manifestacija na svjetskom nivou u namjenskoj industriji, osim vozila "despot", predstaviti i poluautomatski pištolj "RS devet vampir", upaljače za vojnu namjenu, kao i niz usluga koje ova kompanija pruža.

"Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB, koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora, a sa ciljem unapređenja i proširenja postojeće, nove poslovne saradnje i mreže klijenata", saopšteno je iz ove kompanije.

Učešće na sajmu u Kairu biće treći nastup TRB-a na svjetskom nivou tokom 2021. godine, zahvaljujući kojima je ova kompanija postigla veoma prepoznatljiv imidž i pozicionirala se na svjetskoj mapi.

TRB će svoje proizvode i usluge predstaviti na sajamskom prostoru od 170 metara kvadratnih.

"Jumko" šije punom parom
"Jumko" šije punom parom
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana