Sberbank Banjaluka: Bez naknade za podizanje gotovine u mreži bankomata Sberbank Srbija

GS
Sberbank Banjaluka: Bez naknade za podizanje gotovine u mreži bankomata Sberbank Srbija

BANjALUKA - Sberbank Banjaluka svojim klijentima nudi novu pogodnost u vidu besplatnog podizanja gotovine na bankomatima Sberbank Srbija.

Rukovodilac Sektora digitalno i kartično bankarstvo Sberbank Banjaluka Nemanja Kovačević rekao je da je ova pogodnost namijenjena korisnicima debitnih kartica, "viza klasik debit" i "masterkard debit" za fizička lica.

- Sa ovim karticama naši klijenti mogu besplatno podizati gotovinu na bankomatima Sberbank Srbija. Prilikom podizanja gotovine na bankomatima Sberbank Srbija klijenti će plaćati samo konverziju bez plaćanja redovne naknade za korištenje tuđeg bankomata u inostranstvu - naveo je Kovačević.

On je dodao da na svim ostalim bankomatima u Srbiji i u drugim zemljama klijenti plaćaju punu cijenu koja se sastoji od naknade za podizanje gotovine na tuđim bankomatima i provizije za konverziju, saopšteno je iz Sberbank Banjaluka.

Iz ove banke navode da su njihove poslovne aktivnosti usmjerene na kreiranje i pružanje proizvoda i usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima klijenata.

- Pogodnostima za klijente i kroz kontinuirano unapređenje poslovanja, ova banka gradi dugoročne odnose sa klijentima, a samim tim doprinosi zajednici u kojoj posluje - navodi se u saopštenju.

Kako bi svojim klijentima omogućili vrhunsku uslugu, iz Sberbank Banjaluka navode da će nastaviti da se konstantno razvijaju, prateći međunarodne standarde kako bi svojim klijentima bila na raspolaganju 24 časa dnevno.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana