Posebna ponuda UniCredit oročene štednje u evrima

GS
Posebna ponuda UniCredit oročene štednje u evrima

BANjALUKA - Ukoliko raspolažete određenom sumom novca koja vam trenutno nije potrebna i želite je skloniti „sa strane”, uz dodatni prinos – oročite je u UniCredit banci Banjaluka i pustite „da raste”, uz posebne pogodnosti.

-Sredstva je moguće oročiti na tri, šest, 12, 18, 24 i 36 mjeseci, kroz klasičnu oročenu ili rentnu štednju, u valuti evro.

Posebna ponuda važi samo za onlajn aplikacije (zahtjeve za oročenjem podnijete putem veb stranice Banke), do 31.oktobra 2023, za novčane uloge u evrima – poručili su iz ove banke.

Ukoliko zahtjev za oročenjem novčanog uloga u evrima, podnesete onlajn, odnosno apliciranjem putem veb stranice Banke, ostvarujete dodatnih 0,8 procentnih poena na redovnu kamatnu stopu.

Kamatna stopa, sve vrijeme oročenja, je fiksna i iznosi  1,70 odsto za oročenje na 12 mjeseci, 2,40 odsto za oročenje na 24 mjeseca i 2,60 odsto za oročenje na 36 mjeseci.

-Ukoliko vam sredstva, neplanirano, zatrebaju ranije – u  slučaju prijevremenog razročenja, isplata kamate vrši se obračunom prvog dostignutog roka oročenja, bez dodatnog umanjenja kamate.

Aplicirajte odmah - putem veb stranice Banke – naglasili su u UniCredit banci .

Više informacija o posebnoj ponudi oročene štednje, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, svi zainteresovani mogu pronaći i u najbližoj filijali Banke, kao i besplatnim pozivom UniCredit Kontakt centra na broj 080 051 051.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana