Popović: DORS 2023 ponudiće nova iskustva i perspektive

GS
Popović: DORS 2023 ponudiće nova iskustva i perspektive

BANjALUKA - Udruženje društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske će 19. i 20. oktobra po drugi put organizovati Dane osiguranja Republike Srpske – DORS 2023.

Predsjednik Skupštine Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske Bojan Popović kaže da je prošlogodišnji DORS nadmašio sva očekivanja, tako da nije bilo teško da se u udruženju odluče da i ove godine organizuju DORS, koji bi kako svi očekuju, trebao da preraste u tradicionalnu i prepoznatljivu konferenciju koja se bavi problematikom industrije osiguranja.

Popović ističe da je DORS idealno mjesto da se razmjene iskustva, steknu nova znanja, ali i kontakti koji će svakom učesniku značiti u daljem poslovanju.

Prema njegovim riječima, organizatori su ove godine posebnu pažnju posvetili selektovanju tema i predavača kako bi na što bolji način pokrili sve aktuelne teme koje interesuju osiguravače.

-Paneli i predavanja na ovogodišnjem DORS-u će se baviti trendovima na tržištu osiguranja Republike Srpske, napravićemo komparaciju tržišta osiguranja Republike Srpske sa regionom, razmotrićemo kako unaprijediti kanale prodaje preko posrednika, mogućim izmjenama regulatornog okvira i njegovom uticaju na tržište osiguranja - naveo je Popović i dodao da će se jedna tema baviti i pojavom superćelijskih oluja i njihovom uticaju na tržište osiguranja Republike Srpske.

On je istakao da će o ovim temama, između ostalih, govoriti direktorica Agencije za osiguranje Republike Srpske Draženka Janjanin, ministar poljoprivrede Republike Srpske Savo Minić, redovni profesor na Fizičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu Vladimir Đurđević,  izvršni direktor Udruženja osiguravajućih društava Crne Gore Boris Šaban, član Udruženja osiguravajućih društava Srbije i direktor Biroa zelene karte Mišo Janković, direktor Udruženja osiguravača Sjeverne Makedonije Trajče Latinovski, direktor Gold MG Goran Mitrović, predsjednik izvršnog odbora Generali Srbija Boško Petrović, predsjednik područne Privredne komore Banja Luka Goran Račić i CEO Drina osiguranja Valentino Janković .

Više informacija o drugoj konferenciji Dani osiguranja Republike Srpska – DORS 2023 možete pronaći na stranici konferencije osiguranje.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana