Nova banka dobila “Zlatni BAM”

M. L.
Nova banka dobila “Zlatni BAM”

Banjaluka - Nova banka Banjaluka dobila je priznanje “Zlatni BAM” kao banka sa najvećim iznosom aktive sa pretežno domaćim kapitalom.

Najuspješnijim bankama u BiH, na manifestaciji održanoj 12. septembra ove godine, uručena su priznanja “Zlatni BAM”, koja već 17. put, na osnovu izvještaja nezavisnih revizora za poslovanje u prethodnoj godini, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin “Banke i biznis” u BiH.

Svečano uručenje nagrada organizovano je u Sarajevu, u sklopu manifestacije “Veče bankara”.

- Aktiva Nove banke je u prošloj godini dostigla nivo od 1,95 milijardi KM, što nam je, uz dobit od deset miliona KM, obezbijedilo lidersku poziciju u RS i jednu od vodećih pozicija u BiH - saopštili su iz Nove banke Banjaluka.

Dodali su da je banka i u ovoj godini nastavila trend rasta aktive, uz istovremeno povećanje profitabilnosti.

- Zahvaljujući kvalitetnoj ponudi, povećan je i broj klijenata koji su Novu banku prepoznali kao svoju i ukazali povjerenje kroz korišćenje kreditnih i štednih proizvoda - naveli su u Novoj banci i dodali da ove godine proslavljaju 20 godina od osnivanja.

Ističu da je Nova banka godinama bila vođena vizijom da širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postigne svakodnevni rast broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.

Za naredni period Nova banka će imati za cilj da, prateći savremena tehnološka dostignuća, klijentima ponudi jednostavnije i praktičnije korišćenje bankarskih usluga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana