NLB stambeni i gotovinski krediti bez naknada

GS
NLB stambeni i gotovinski krediti bez naknada

BANjALUKA – Kao brižan finansijski mentor, NLB Banka a.d. Banjaluka nastoji biti partner svojim klijentima i pomoći im u donošenju odluka, pa je pripremila najbolju ponudu gotovinskih i stambenih kredita i kredita za refinansiranje, bez troškova obrade.

- NLB Krediti za vama važne stvari nude posebne pogodnosti korisnicima elektronskog i/ili mobilnog bankarstva koji imaju izvršene najmanje tri transakcije u zadnjih mjesec dana. Ove olakšice se odnose na stambene kredite sa hipotekom/zabilježbom na nekretninu i dugoročne gotovinske kredite bez naknade za obradu zahtjeva do 30 juna 2021. godine – poručuju iz ove banke.

Dodaju da je uslov i odobrenje kreditne kartice ili kredita po transakcionom računu bez naknade za prvu godinu korišćenja.  

- U slučaju refinansiranja kredita u NLB Banci, naknada se neće obračunati ako je za otplatu preostalo maksimalno šest anuiteta postojećeg kredita – naglasili su u NLB Banci.

Za refinansiranje kredita u drugim finansijskim institucijama nema ograničenja.

- Doživite brojne porodične avanture i pišite nove stranice uz kredite za stvari koje su vama važne. NLB Banka ostaje posvećena tome da svojim klijentima osigura sigurnu finansijsku budućnost za sve što dolazi – istakli su u NLB banci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana