Modeli kultne “lade” u modernom salonu

Anita Janković-Rečević
Modeli kultne “lade” u modernom salonu

BANjALUKA - Novi prodajno-servisni centar za kultne ruske automobile “lada” otvoren je u petak u Banjaluci, pod čijim krovom su ljubiteljima četvorotočkaša na raspolaganju brojni modeli iz fabrike “AvtoVaz”, prepoznatljivi po kvalitetu i dizajnu.


Direktor preduzeća “Lada auto” Banjaluka, koje je generalni distributer fabrike “AvtoVaz”, Željko Ćejić istakao je da su s ciljem povećanja prodaje, kao i kvalitetnog servisiranja, 2017. godine donijeli odluku da sagrade novi objekat po standardima ruske kompanije.

- Novi prodajno-servisni centar prostire se na 1.700 kvadrata, na dva sprata, sa najmodernijim liftom koji podiže automobile. Pored prodajnog salona, tu je i servis, te skladište rezervnih dijelova. Ukupna vrijednost investicije je 3,5 miliona KM - rekao je Ćejić.

On je istakao da će novi objekat olakšati i unaprijediti rad menadžmenta, uprave, servisera i drugih radnika te da će zahvaljujući timskom radu nastaviti da ostvaruju dobre poslovne rezultate kao i do sada.

- Već 22 godine uspješno se bavimo prodajom i distribucijom “lada” automobila, kao i kvalitetnim servisiranjem. Za to vrijeme ostarili smo saradnju sa brojnim privrednim subjektima, javnim institucijama i privatnim licima, koji su prepoznali kvalitet, izdržljivost i trajnost ruskih vozila. U novom prodajno-servisnom centru pružićemo im još bolju uslugu uz savremeni način dijagnostike i servisiranja automobila - kazao je Ćejić i dodao da preduzeće zapošljava 25 radnika.

Ministar energetike i rudarstva u Vladi RS Petar Đokić ovaj privredni događaj ocijenio je kao vrlo značajan, ističući da svaki poslovni uspjeh čini mozak razvoja privrede u RS.

- Veoma je važno da sa ruskog tržišta na području Srpske imamo izuzetno značajan proizvod. “Lada” je mnogo napredovala u dizajnu, kvalitetu u odnosu na nekadašnji, stari program. Siguran sam da će kompanija “Lada auto” sa novim servisno-prodajnim centrom ostvariti još bolje uslove za rad, napredak i bolju poziciju na tržištu - rekao je Đokić.

Ambasador Ruske Federacije u BiH, Petar Ivancov, koji je sa Ćejićem presjekao vrpcu i tako svečano otvorio novi prodajno-servisni centar, istakao je da je to najveći salon za “lada” automobile na Balkanu. On je podsjetio da su prvi ruski automobili na ovo područje stigli davne 1971. godine te da je srećan što je prisustvovao otvaranju novog, modernog salona.

 Vozila i dijelovi

“Lada auto” po veoma pristupačnim cijenama nudi širok spektar vozila “lada”. Pored veoma prihvatljive cijene i bogate opreme, ova vozila karakterišu svakodnevna praktičnost i multifunkcionalnost, uz visok stepen bezbjednosti. “Lada auto” raspolaže i sa više hiljada rezervnih dijelova dostupnih u svakom momentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana