Istraživanje Valicona: Sberbank Banjaluka lider na tržištu Republike Srpske

GS
Istraživanje Valicona: Sberbank Banjaluka lider na tržištu Republike Srpske

BANjALUKA – Sberbank Banjaluka učvrstila je svoju lidersku poziciju na bankarskom tržištu Republike Srpske – pokazuju rezultati nedavno objavljenog istraživanja renomirane kompanije Valicon, prema kojem je Sberbank Banjaluka prva banka u mislima građana.

Istraživanje je sprovedeno na teritoriji Republike Srpske na uzorku od preko 500 ispitanika, kojima je postavljeno pitanje: „Koja banka vam prva pada na pamet?“

-Hvala vam što smo vaš prvi izbor. Izuzetno smo srećni i ponosni što smo uspjeli da ostvarimo još jedan od strateških ciljeva Banke. Prva pozicija u kategoriji TOM (Top of Mind, banka koja vam prva padne na pamet) je dokaz da osluškujemo potrebe naših klijenata i da konstantno pratimo tržišne trendove.Ovakav rezultat smo postigli zahvaljujući predanom radu i trudu naših zaposlenih, našim klijentima koji nam ukazuju povjerenje sve ove godine, kao i na značajnim investicijama realizovanim u proteklih nekoliko godina, a koje se tiču novih i modernih tehnologija u bankarstvu. Bez svega navedenog, ovakve rezultate ne bismo postigli -  izjavila je rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Biljana Ševa.

Analizirajući relevantnost brenda, Sberbank Banjaluka se nalazi u grupi „hot players “, odnosno u grupi banaka koje imaju značajnije tržišno učešće, ali i koje imaju visok potencijal za pridobijanje novih klijenata i potencijal povećanja tržišnog učešća.

- Sberbank Banjaluka će i dalje nastaviti da uvodi nove i savremene bankarske proizvode i usluge, kako bi zadovoljila potrebe klijenata sa kojima razvijamo dugoročne partnerske odnose - dodala je Ševa.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana