Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos banke a.d. Banjaluka

GS
Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos banke a.d. Banjaluka

BANjALUKA - Novi predsjednik Uprave Atos banke a.d. Banjaluka je Igor Jovičić, saopšteno je iz ove banke.

Jovičića je imenovao Nadzorni odbor Atos banke a.d. Banjaluka, uz saglasnost Agencije za bankarstvo Republike Srpske, a mandat mu počinje danas, 1. avgusta 2022. godine.

Jovičić iza sebe ima dugogodišnje bankarsko iskustvo, a više od 16 godina obavljao je rukovodeće menadžerske pozicije u oblasti finansija, bankarskog tržišta i korporativnog bankarstva. Tokom bogate profesionalne karijere u bankarskoj industriji više od šest godina bio je i član Uprave i izvršni direktor Nove Banke a.d. Banjaluka.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo zbog ovog imenovanja, koje sa sobom nosi profesionalni i lični izazov, ali i novo iskustvo. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje, te da ću svojim znanjem i iskustvom zajedno sa svojim kolegama dodatno unaprijediti poslovanje Atos banke. U ovoj Banci imamo odličan tim ljudi, te sam siguran da ćemo uspjeti ispuniti sve važne ciljeve, te našim klijentima ostati pouzdan i jak finansijski partner - izjavio je Jovičić.

U Atos banci kažu da su njihove poslovne aktivnosti usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, a prateći savremene trendove poslovanja nastavljaju da grade dugoročne i harmonične odnose sa klijentima, koji su im na prvom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana