Hifa Petrol otvorila benzinsku pumpu u Banjaluci

A.J.R.
Hifa Petrol otvorila benzinsku pumpu u Banjaluci

BANjALUKA - Kompanija Hifa Petrol otvorila je danas svoju jubilarnu 40. benzinsku pumpu u Banjaluci.

U sastavu novootvorene benzinske pumpe, koja se nalazi na adresi Knjaza Miloša bb, nalazi se i moderni maloprodajni objekat u sklopu kojeg je brendirana trgovina "HP SHOP", kafić "HP CAFE", samouslužna autopraonica"HP WASH", mjenjačnica „HP EXCHANGE“ kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO šest premium goriva sa posebnim akcentom na zimsko gorivo koje u hladnim uslovima omogućava neometan rad motora i bezbrižnu vožnju.

Marketin menadžerka Hifa Petrola Alma Gubernić istakla je da su u komaniji veoma ponosni na otvorenje objekta u Banjaluci, jer ima posebnu važnost.

-Svi objekti Hifa Petrola rađeni su po najsavremenijim standardima moderne gradnje pa tako i ovaj. Benzinska pumpa u Banjaluci nam je od strateškog značaja, s obzirom na to da grad na Vrbasu ima dobro razvijenu prometnu infrastrukturu te da je finansijsko i privredno središte velikog broja kompanija i državnih institucija. Uskoro otvaramo još jednu benzinsku pumpu i time nastavljamo naš zacrtani put u širenju maloprodajne mreže -  istakla je  Guberinićeva i dodala da je otvaranjem ove benzinske pumpe obezbijeđeno novih 12 radnih mjesta, čime je ukupan broj zaposlenih premašio 430.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24 časa.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 500 kupaca nagrađenoje gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana