Banjalučka pivara ekskluzivni distributer vina iz Podgorice

Anita Janković-Rečević
Banjalučka pivara ekskluzivni distributer vina iz Podgorice

Banjaluka - "Banjalučka pivara" postala je ekskluzivni distributer za područje BiH vina renomirane kompanije "13. jul-Plantaže" iz Podgorice.

U "Banjalučkoj pivari" kažu da su ugovor sa crnogorskom kompanijom potpisali u septembru, ističući da je saradnja sa "Plantažama" dokaz da uspješne kompanije u njima prepoznaju sigurnog partnera na kojeg mogu dugoročno računati.

Direktor "Banjalučke pivare" Nikolas Peni istakao je juče da dvije kompanije spaja duga tradicija uspješnog poslovanja, i to vijek i po pivarstva u Banjaluci i više od 55 godina postojanja komanije "13. jul- Plantaže".

- Ulažemo maksimalne napore da unaprijedimo poslovanje, proširimo tržište i zadovoljimo potrebe naših potrošača. Na ovaj način "Banjalučka pivara" zaokružuje priču, jer sada osim prepoznatljivog "Nektar piva" potrošačima možemo ponuditi prošireni asortiman vrhunskih proizvoda - rekao je Peni.

I u "Plantažama" su uvjereni da će im novo partnerestvo donijeti dobre rezultate, navodeći da je saradnja sa "Banjalučom pivarom" jedna u nizu odluka kojom nastoje unijeti novitete u poslovanje i ojačati svoju poziciju na tržištu BiH.

- Plan je da zahvaljujući resursima "Banjalučke pivare" asortiman "Plantaža" maksimalno poziciniramo na ovom tržištu - istakao je direktor marketinga i prodaje u kompaniji "13. jul- Plantaže" Veselin Đurišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana