Sportistima novo mjesto za treninge

I. K.
Sportistima novo mjesto za treninge

Banjaluka - Na radost svih sportista, od subote je zvanično na raspolaganju i novo mjesto za trening, i to u dvorani “Centar”, koja je izgrađena na mjestu nekadašnjeg Šoping-centra.

Novi sportski dom svečano je otvorio gradonačelnik Igor Radojičić, a čast da odigraju prvu utakmicu dobile su odbojkašice BL Voleja i Inove. Radojičić je naglasio da je to prva javna sportska dvorana koja je sagrađena u gradu od 1978. izuzimajući školske i univerzitetske hale.

- Dvorana “Centar” značajno će rasteretiti dvorane “Borik” i “Obilićevo”, a u budućnosti, sa dodatnom opremom u koju spadaju semafori i tribine, možemo očekivati da će ovdje biti igrane i takmičarske utakmice - kazao je Radojičić. Prema njegovim riječima, u planu Gradske uprave je gradnja još tri sportske dvorane, i to kod Osnovne škole “Branko Radičević”, za koju je već urađen projekat, kao i na Laušu i kod Gimnazije, gdje projekti javno-privatnog partnerstva još nisu dovedeni do kraja. Dodao je da su u izgradnju dvorane uložena 1,2 miliona KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana