“Sajam zapošljavanja BL2019”: U ponudi više od 200 radnih mjesta

Ilijana Božić
“Sajam zapošljavanja BL2019”: U ponudi više od 200 radnih mjesta

Banjaluka - Gradska razvojna agencija, u saradnji sa Odjeljenjem za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje i banjalučkom filijalom Zavoda za zapošljavanje, organizuje “Sajam zapošljavanja BL2019”, koji će biti održan 16. oktobra u dvorani “Centar”.

Sajam, koji će okupiti više od 50 izlagača i ponuditi više od 200 radnih mjesta, biće održan u terminu od 10 do 18 časova. Na sajmu će učestvovati privrednici iz informacionih tehnologija, metalske industrije, drvoprerađivačke, prehrambene, građevinarstva, te industrije tekstila, kože i obuće.

Na sajmu će učestvovati i agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, predstavnici bankarskog sektora i ostali. U fokusu sajma biće promocija kulturne i kreativne industrije.

- Posjetioci će moći da prisustvuju panelima iz oblasti kreativnih i kulturnih industrija, da otkriju prilike za razvoj samostalnih biznisa, da čuju priče o brendiranju, te nauče kako da od hobija naprave biznis - naveli su organizatori.

Prijave se mogu slati na mejl [email protected] i [email protected], kao i na telefon 051/433-460.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana