Paketi sa školskim priborom djeci iz višečlanih porodica

I. B.
Paketi sa školskim priborom djeci iz višečlanih porodica

Banjaluka - Članovi Gradskog odbora Socijalističke partije uručili su juče su u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Obilićevu pakete sa školskim priborom djeci iz ugroženih višečlanih porodica.

Ovim humanim gestom izmamili su osmijehe na licima mališana i njihovih roditelja, od kojih većina nije u mogućnosti da opremi djecu u školu.

Član Gradskog odbora SP-a Naum Golić, koji je učestvovao u ovoj humanoj akciji, istakao je da je podijeljeno 50 paketa, od čega je 30 uručeno u hramu.

- Nema ljepšeg osjećaja od onog kada vidite da ste usrećili dijete. Mališanima koji nisu bili u mogućnosti da dođu u hram Svetog Vasilija Ostroškog darove sa školskim priborom, hranom i ličnom higijenom odnijeli smo na kućne adrese. Riječ je o pet porodica sa šestoro, sedmoro i osmoro djece - rekao je Golić. Dodao je da je Gradski odbor SP-a do sada kroz 20 akcija pružao pomoć na različite načine.

- Time želimo da olakšamo svima kojima je pomoć neophodna, a nadamo se da će se i drugi aktivirati i pridružiti nam se - istakao je Golić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana