Inicijativa za još jedan park za pse

A. S.
Inicijativa za još jedan park za pse

Banjaluka - Ljubitelji pasa sa Starčevice pokrenuće inicijativu za izgradnju novog prostora za njihove ljubimce u tom naselju. Park u blizini tržnog centra “Delta” pun je pogodak, ali za mnoge građane je udaljen, a mišljenja su da je gradu potreban park na Starčevici ili u Obilićevu.

0- Grupa koja se zalaže za ovu ideju broji nekoliko desetina vlasnika pasa i u narednom periodu preduzećemo konkretne korake prema Gradskoj upravi.

Nadamo se da će nam grad izaći u susret i da ćemo dobiti kutak za ljubimce i s ove strane Vrbasa. Postoji nekoliko lokacija za to od Rebrovačkog do Venecija mosta ili na livadi između Venecija mosta i Klinike za duševne bolesti - rekla je Darinka Zrnić, koja sa svojim ljubimcem Lakijem posjećuje park za pse. Veliki broj penzionera i ljudi koji nemaju prevozno sredstvo željeli bi da izvedu svoje pse u park, ali zbog udaljenosti nisu u mogućnosti da dođu.

- Moj ljubimac obožava da se igra u parku, ali ponekad je zaista daleko da idemo sa Starčevice tamo, a mogu misliti kako je daleko tek onima što žive na Kočićevom vijencu ili na Laušu  - dodala je Zrnićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana