Bez ulične rasvjete u ulici Sime Miljuša već tri dana

A. S.
Bez ulične rasvjete u ulici Sime Miljuša već tri dana

Mještani ulice Sime Miljuša već tri dana nemaju uličnu rasvjetu, zbog čega su izrazili zabrinutost za svoju i bezbjednost mališana u ovoj ulici.

Mještanka ove ulice i majka dvoje djece koja nije željela da joj objavimo ime kaže da rasvjete nema tri dana, zbog čega ne smije same da pusti svoju maloljetnu djecu da naveče ostanu vani.

- Moj sin ima 12 godina, a ćerka 10. Oboje vole da izađe ispred zgrade i da se igraju sa svojim drugarima, ali posljednja tri dana ne smijem da ih pustim bez nadzora. Ne znam šta je razlog kvara, jer nismo bili obavješteni, ali nadam se da će nadležni otkloniti problem što prije - rekla je mještanka ove ulice.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove nisu naveli šta je razlog kvara, ali su rekli da su upoznati sa problemom i da će on biti uskoro otklonjen.

- Odjeljenje za komunalne poslove je dobilo informaciju da rasvjeta u ovoj ulici ne radi i dalo nalog preduzeću zaduženom za održavanje rasvjete da izađu na teren i otklone kvar - naveli su iz Odjeljenja.

U saopštenju su apelovali na građane da u slučajevima kvara na javnoj rasvjeti o tome obavjeste Odjeljenje elektronskom poštom na adresu [email protected]  ili na telefon 051/244-593 kako bi odmah dalo nalog za otklanjanje kvara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana