Banjaluka: Milošević sa mještanima Drakulića

Agencije
Banjaluka: Milošević sa mještanima Drakulića

Banjaluka - Odbornik Socijalističke partije u Gradskoj Skupštini Darko Milošević posjetio je mještane u ulici Goluba Babića, u banjalučkom naselju Drakulić, sa kojima je razgovarao o inicijativama i prijedlozima za poboljšanje uslova života u ovom dijelu Banjaluke.

Radi se o neuslovnoj i oronuloj saobraćajnici, kojoj je potrebno proširenje zbog bezbjednosti velikog broja djece i đaka koji žive u ovoj ulici ili je koriste na putu do škole. Milošević je sa građanima razgovarao i o podnošenju inicijative Skupštini grada za uvođenje mini-bus linije, kao i o načinima i mogućnostima za podnošenje drugih inicijativa putem Savjeta MZ i prikupljanja potpisa građana.

-       Svima nam je cilj prije svega bezbjednost djece i učenika, kao i unaprijeđenje životnih uslova u svim banjalučkim prigradskim i seoskim naseljima. Informacije do kojih smo došli u razgovoru sa građanima ćemo u vidu inicijativa proslijediti nadležnim organima i vjerujem da će Grad  imati razumijevanja za prioritete građana. Zajedničkim trudom možemo mnogo toga da unaprijedimo. Važno je da ljudi znaju da imaju kome da se obrate i da traže podršku i savjet za dalje djelovanje – istakao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana