Otkazana sjednica Skupštine i Festival cvijeća

A. S.
Otkazana sjednica Skupštine i Festival cvijeća

Banjaluka - Zbog vanredne situacije koja je proglašena u šest mjesnih zajednica odlučeno je da predstojeći Festival cvijeća i 32. sjednica gradske Skupštine budu otkazani, a novi termini biće naknadno određeni.

Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić rekao je da je zbog situacije nastale usljed porasta nivoa vodotokova na području grada odlučeno da sjednica, koja je trebalo da bude održana danas, bude pomjerena i da svi odbornici treba da budu uz građane.

- Zbog porasta vodostaja Vrbasa i Vrbanje i njihovih pritoka, kao i same situacije u gradu, donio sam odluku u skladu sa poslovnikom i u dogovoru sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem, da odgodimo sjednicu Skupštine grada, a novi termin biće utvrđen u narednom periodu - poručio je Talić.

Drugi banjalučki Festival cvijeća, koji je trebalo da bude održan od 17. do 19. maja, takođe je otkazan, a organizatori su rekli da će novi termin biti određen naknadno.

- Zbog novonastale situacije smatrali smo da je bolje otkazati festival, nego ga održati u ovakvim okolnostima - poručili su iz Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana