Novi koncept “Zimzograda” u parku “Mladen Stojanović”

Srna
Novi koncept “Zimzograda” u parku “Mladen Stojanović”

Banjaluka - Banjalučka manifestacija “Zimzograd” otvara svoja vrata 14. decembra na novoj lokaciji - u Parku “Mladen Stojanović” - tradicionalnim dolaskom Djeda Mraza i brojnim iznenađenjima za posjetioce.

“Potpuno novi koncept zimskog grada, koji će se prostirati na 15.000 metara kvadratnih, trajaće 45 dana, do 31. januara naredne godine, a posjetiocima će pružiti poseban ambijentalni ugođaj, svjetlosnu čaroliju, gastronomsku ponudu, muzički program, avanturu i zabavu”, saopšteno je iz agencije “Mint” koja je organizator ove manifestacije.

Iz ove agencije navode da su se potrudili da ambijent “Zimzograda” učine čarobnim i ugodnijim za posjetioce, uz brojne svjetlosne efekte i praznične dekoracije.

“U saradnji sa Davorom Modrušanom, dizajnerom svjetla, i Ninom Babić, banjalučkom umjetnicom, osmislili smo poseban ugođaj sa više od 300.000 lampica, detalja i dekoracija”, rekao je portparol “Zimzograda” Marko Šiniković. On je naveo da je za mlađe posjetioce zagarantovana avantura u “Fan” i “Kids” parku, kao i druženje sa Djedom Mrazom u “Koka kola čarobnom selu”.

Šiniković je rekao da će u zimskom gradu biti i “žM:telž kugla”, koja skriva razna iznenađenja za posjetioce. On je dodao da je od 2. januara predviđena besplatna “žProinterž škola klizanja”, u kojoj će sve generacije moći da od profesionalnih trenera nauče kako najbolje iskoristiti “Ajs park”. Prijatelji ovogodišnjeg “Zimzograda” su, između ostalih, kompanije “M:tel” i “Prointer”, a partneri na projektu su Grad Banjaluka, Turistička organizacija Banjaluka i Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana