Sin Dragan će švrljati sa ženama i u najluđoj noći

 Sin Dragan će švrljati sa ženama i u najluđoj noći 31.12.2017 20:09 | Aleksandra Glišić

Nenad Okanović u novogodišnjoj ulozi "Glasovog Djeda Mraza"

Po čemu ćete pamtiti 2017. godinu?

Za mene je 2017. godina bila veoma uspešna. I sigurno ću je pamtiti po snimanju filma "Zaspanka za vojnike" Predraga - Gage Antonijevića čija je radnja smeštena u Prvi svetski rat. I naravno, celu godinu ću pamtiti po lepim stvarima.

Koga ćete se sjetiti i šta ćete poželjeti kad se kazaljke poklope?

U novogodišnjoj noći sam sa svojom porodicom tako da ću najbliže obuhvatiti željama. Naravno, pomisliću i na druge bliske i drage ljude iz mog života kojima ću takođe poželeti sve najlepše u godini koja je ispred nas.

Šta je za Vas idealan novogodišnji poklon?

Idealan novogodišnji poklon? Nisam siguran (smijeh). Ali kad bolje razmislim najviše bi me obradovao odmor. Sada bi mi prijali neki slobodni dani da predahnem od svega. Voleo bih da otputujem na Kubu i da tamo napunim baterije. Boljeg poklona od toga u ovom trenutku ne mogu da poželim.

Ko je idealna baka Mrazica u Srbiji, a ko njen partner?

Uh, pa ne mogu da se setim ko bi ti mogao da bude. Ne bih se sada usudio da biram.

Šta sin Dragan i čiča Radašin rade u najluđoj noći?

Sigurno je da su sa svojim porodicama. Radašin je sa Radojkom. A za sina Dragana ne bih mogao da preciziram sa kim je tačno jer dosta menja društvo, posebno žensko. (smijeh)

Gdje biste najradije na novogodišnjoj proslavi zapjevali uživo pjesmu "Selo gori, a baba se češlja"?

Rado bih zapjevao na nekoj proslavi koja je okupila dobro društvo. Najradije na privatnoj zabavi gde mogu potpuno da se opustim u sjajnoj atmosferi i da pevam od srca.

Ko bi bio bolji predsjednik Srbije Đoda ili Dragojlo i zašto biste glasali za jednog, a zašto za drugog?

Ne bih mogao da odlučim koji je bolji. Zato bih glasao i za jednog i za drugog. To bi za mene bila teška muka. Mrtva je trka ko je više zaslužio tu funkciju, obojica su odlični kandidati za predsednika Srbije.

Da ste Djeda Mraz šta biste stavili u paketić predsjednicima RS i Srbije Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću?

Novogodišnje čestitke i želje da jednom živimo zajedno.

Čiji dres biste poklonili Neletu Karajliću?

Tu nema nikakve dileme. Neletu bih poklonio dres Crvene zvezde.

Čega biste se odrekli za titulu evropsku titulu šampiona Crvene zvezde?

Nisam baš siguran. Odrekao bih se nekog honorara. Tačnije, odrekao bih se više odličnih honorara samo da Crvena zvezda osvoji evropsku titulu šampiona. Ne bih štedeo na tome.

Možete li da se sjetite najboljeg vica koji ste čuli u 2017?

Teško da trenutno mogu da se setim ijednog vica koji sam nedavno čuo. Imam nekih viceva, ali nisu za novine, tako da ih ne bih pričao (smijeh).

Šta biste poželjeli čitaocima "Glasa Srpske" u Novoj godini?

Svima prvo želim mir u duši, blagostanje, sreću i zdravlje. Uz ovo će i sve ostalo doći. Najvažnije je da smo smireni i zdravi, ispunjene duše, pa će se i svi planovi ostvariti.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica