Нова представа Бањалучког студентског позоришта: Стиже Рокенрол шоу

Александра Глишић
Нова представа Бањалучког студентског позоришта: Стиже Рокенрол шоу

Бањалука - Представа "Рокенрол шоу" биће премијерно изведена 19. фебруара на Подрум сцени Бањалучког студентског позоришта.

Текст Ричарда О'Брајана адаптирао је и режирао Александар Пејаковић, који је и продуцент представе, а сонгове је препјевала Милица Пилетић.

Глумачку екипу чине Катарина Брадоњић, Рајко Марчета, Александар Ристановић, Жељко Касап, Тијана Јовановић, Ацо Романић, Теодора Радивојевић, Владана Савић и Синиша Јаворац Бади.

- Овом премијером уједно свечано отварамо 42. сезону под називом "Повратак отписаних". Сезона је карактеристична по булеварском репертоару, играћемо само једну представу на нашој матичној сцени. Представа "Рокенрол шоу" ће имати  стотинак извођења - рекла је директорица Бањалучког студентског позоришта Бојана Томашевић.

Редитељ Александар Пејаковић је подсјетио да су прије осам година представу "Роки хорор шоу" радили у немогућим условима, а сада раде у одличним условима јер им је Градска управа реновирала Подрум сцену.

- Представа је 2010. након десет извођења скинута са репертоара и сада је прилика да то надокнадимо. Сигуран сам да смо и са новим тимом успјели да направимо једну одличну представу коју ће сви да гледају врло радо, надам се и по неколико пута - истиче Пејаковићева.

Агенција "Минт" један је од спонзора представе.

- Желимо да на овај начин подржимо младе људе у Бањалуци, али у читавој Републици Српској и да заједно са њима стварамо бољу умјетничку сцену - каже ПР менаџер Агенције "Минт" Марко Шиниковић.

Рођендан

- Имамо прилику да након осам година поново погледамо представу по тексту "Роки хорор шоу". Наравно, то је сада једна потпуно нова представа и концептуално и жанровски и са другим глумцима. Премијера је на рођендан Бањалучког студентског позоришта - каже умјетнички директор Студентског позоришта Јелена Стојаковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана