Bekjarev u Kotor Varošu odigrao predstavu “Smeh, samo smeh”

Srna
Bekjarev u Kotor Varošu odigrao predstavu “Smeh, samo smeh”

Kotor Varoš - Srpski glumac Ivan Bekjarev u utroak uveče je izveo poznatu predstavu “Smeh, samo smeh” u Kotor Varošu. Bekjarev je rekao da ovom predstavom već 60 godina zabavlja publiku širom planete.

“Ovde nije reč o klasičnoj monodrami nego o koktelu od 30 ili 40 kratkih numera, koje se menjaju i nadopunjuju iz nastupa u nastup”, rekao je Bekjarev, te dodao da je iz prvobitne verzije ostala samo jedan minut teksta, a sve ostalo se mijenja i nadograđuje.


Predstavu čine tekstovi književnika, novinara i humorista, kao što su Dušan Radović, Ljubivoje Ršumović, Milan Rakić, Jovan Hadži Kostić, Brana Cvetković i mnogi drugi.

“Ne verujem da na prostorima bivše Jugoslavije postoji predstava koja je više puta odigrana. Izvodim je od svoje 18 godine, čak četiri puta sam gostovao u Australiji, desetak puta u Americi i širom Evrope”, naveo je Bekjarev.

Večerašnji nastup Bekjareva u kino-sali prvo je gostovanje ovog glumca u opštini Kotor Varoš.

“Komedija je najteži žanr, jer očekuje uzvratnu reakciju publike, tačnije smeh. Kotor Varoš ima stručnu publiku i mislim da je zadovoljstvo bilo obostrano”, naveo je Bekjarev.

Ivan Bekjarev poznat je ljubiteljima filma po ulogama u serijama “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago” i drugim ostvarenjima.

Organizatori predstave “Smeh, samo smeh” bili su fabrika obuće “Dermal” i Javna ustanova “Centar za kulturu, sport i informisanje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana