Разговор са глумцем: Слађана Зрнић: Сваки таленат је одговорност

М. М.
Разговор са глумцем: Слађана Зрнић: Сваки таленат је одговорност

- Мени су сјећања на прве дане академије баш урезана, од тог пријемног испита, који је био фантастичан и феноменалан. Ми смо имали срећу и неки ужасни ентузијазам и то, али и услови које смо имали су нас профилисали. Данас сви радимо, пет њих је у Дјечијем позоришту, нас четворо у Народном позоришту.

Рекла је ово глумица Слађана Зрнић, која је у сриједу била гост "Разговора са глумцем" у ГП "Јазавац".

Она се осврнула на своје глумачке почетке, на емисију коју је водила и на пјевање, којим се бави поред глуме.

- Све зависи од особе. Кад сам била у ДИС позоришту младих, стално смо путовали на разне радионице. И то је остало као нека навика. За сваког глумца, било какав одлазак на усавршавање је феноменалан - казала је Зрнићева.

Водила је емисију "Шарени буквар".

- Не знам како сам се ја нашла у томе. Знам само да је у једном тренутку, кад смо радили "Шарени буквар", мени неко рекао да умијем с дјецом. Ваљда како смо снимали и треба то дијете некако да се смири и онда га ја смирим – објаснила је Зрнићева.

Рекла је да њој стално помаже да развија своје идеје и да максимално даје од себе оно што зна.

- Ако си расут на више путева, постоји замка да си површан у свим. Ако имаш таленат, мораш да се усавршаваш и радиш. Није таленат "ја нешто умијем", није таленат "ја знам да пјевам". Таленат је "ја хоћу да будем бољи" у том пјевању, "ја хоћу да свој таленат надоградим и имам одговорност према свом таленту". Ако не радиш, џаба ти је - појаснила Зрнићева.

Модератор разговора је био Владимир Нићифоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана