Pjesma Šangaj osvježenje na domaćoj muzičkoj sceni

Glas Srpske
Pjesma Šangaj osvježenje na domaćoj muzičkoj sceni

Banjaluka - Banjalučka grupa Džez poezi kabare promovisala je svoj prvi spot za pjesmu "Šangaj", sa albuma "Ne pravdam se, već ispovijedam", objavljen u produkciji Radio-televizije Republike Srpske.

Saša Berendika i Nebojša Kuruzović, uz pratnju odličnih džez muzičara, grupe "Kombajn kvartet", kreirali su muzički projekat, koji se svojom originalnošću izdvaja na domaćoj muzičkoj sceni.

 Kreativna ekipa, koju čine reditelj Mišo Kočić, direktor fotografije Aleksandar Zorić, montažer Siniša Žigić i producent Milan Todorović, kao i brojna tehnička podrška, dala je vizuelni prikaz poetskog trenutka u pjesmi "Šangaj". Zahvaljujući odličnoj saradnji, ova ekipa već priprema video-spot za pjesmu "Ljubav" sa albuma prvenca "Ne pravdam se, već ispovijedam".

Novinari su imali priliku da budu dio nesvakidašnje poetsko-muzičke prezentacije u kojoj je svaki novinar koji je  postavio pitanje dobio pjesmu kao poklon. Posjetioci su mogli da probaju tradicionalni eliksir cjelomudrosti napravljen od riže po kineskom receptu Mau Ce Vida koji  se služio sa čajem od jasmina sa obala dalekih okeana. (Agencije)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana