Пјесма Шангај освјежење на домаћој музичкој сцени

Глас Српске
Пјесма Шангај освјежење на домаћој музичкој сцени

Бањалука - Бањалучка група Џез поези кабаре промовисала је свој први спот за пјесму "Шангај", са албума "Не правдам се, већ исповиједам", објављен у продукцији Радио-телевизије Републике Српске.

Саша Берендика и Небојша Курузовић, уз пратњу одличних џез музичара, групе "Комбајн квартет", креирали су музички пројекат, који се својом оригиналношћу издваја на домаћој музичкој сцени.

 Креативна екипа, коју чине редитељ Мишо Кочић, директор фотографије Александар Зорић, монтажер Синиша Жигић и продуцент Милан Тодоровић, као и бројна техничка подршка, дала је визуелни приказ поетског тренутка у пјесми "Шангај". Захваљујући одличној сарадњи, ова екипа већ припрема видео-спот за пјесму "Љубав" са албума првенца "Не правдам се, већ исповиједам".

Новинари су имали прилику да буду дио несвакидашње поетско-музичке презентације у којој је сваки новинар који је  поставио питање добио пјесму као поклон. Посјетиоци су могли да пробају традиционални еликсир цјеломудрости направљен од риже по кинеском рецепту Мау Це Вида који  се служио са чајем од јасмина са обала далеких океана. (Агенције)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана