Неле Карајлић поново на сцени-Концерт на Ташмајдану ће бити спектакл

Агенције
Неле Карајлић поново на сцени-Концерт на Ташмајдану ће бити спектакл

Др Неле Карајлић је концертом на Белграде Беер Фесту најавио повратак на музичку сцену, а свој први велики самостални концерт у Београду одржаће 25. маја 2019. године на Стадиону Ташмајдан.

Ово ће бити сјајна прилика да поштоваоци његовог вишедеценијског стваралаштва у различитим сферама умјетности, овај пут са Нелетом пођу на музичко путовање кроз вријеме, на коме ће представити све што је радио са “Пушењем”, “The No Smoking Orchestrom”, али и своје нове пјесме које настављају тамо гдје је Неле стао прије 20 година.

– Неле Карајлић је један од симбола некадашње Југославије, један од симбола осамдесетих, оне деценије коју сматрамо златним добом југословенског рокенрола. Али он није музејски експонат, него човјек који и данас има много тога да каже и који то ради исто као осамдесетих: забавно, паметно, са духом, понекад дирљиво – истиче Иван Ивачковић, рок критичар и публициста.

– Гледао сам га и љетос на Бир фесту. Он је човјек непобједиве енергије, прави, пунокрвни представник ретке и драгоцјене дисциплине коју зовемо племенита забава. Сигуран сам да ће и његов концерт на Ташу бити вече за памћење – додаје Ивачковић.

– Пријатељи, букирајте карте и заузмите своје мјесто у лудом времеплову др Нелета Карајлића. 25. маја са космодрома Ташмајдан полазимо на узбудљив пут кроз време у прошлост и будућност. Вежите се, полећемо – позива Неле све који желе да крену са њим на музичко путовање.

Ово неће бити само музички концерт, већ и визуелно-сценски спектакл који никога неће оставити равнодушним. Неле је своје повјерење за организацију концерта указао Београдској културној мрежи која већ 16 година организује Бир фест што такође гарантује спектакл на највишем могућем нивоу. У четвртак, 20. децембра почиње продаја улазница на свим продајним мјестима Евентима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана