Три новитета на репертоару “Синеплекса Палас”: Људи у црном поново штите свијет

Данко Кузмановић
Три новитета на репертоару “Синеплекса Палас”: Људи у црном поново штите свијет

БАЊАЛУКА - Након кишовитог маја, јун је отпочео веома сунчано и отворио многе могућности за дружења и изласке, али то није разлог да не посјетите “Синеплекс Палас” који од синоћ на репертоару има три нова филма.

Први на реду је филм “Људи у црном: Глобална пријетња” који доноси причу о новој генерацији тајних агената обучених у црно. Крис Хемсворт, Теса Томпсон и Лијам Нисон замијенили су Вила Смита у новом филму.

- Људи у црном су увијек штитили земљу од ванземаљских пријетњи. У најновијој авантури суочавају се с најопаснијом пријетњом до сада - непријатељем који се скрива међу њима самима. Крис Хемсворт и Теса Томпсон као агенти Икс и М су у своја црна одијела ускочили с лакоћом, али спасавање свијета, по свему судећи, неће ићи тако глатко. Као што се из самог наслова филма може наслутити, ове године непријатељ напада на глобалном нивоу, свемир се шири, а с њим и велика опасност. Умјесто у Њујорку, где се одвијала радња старих филмова, овдје прича почиње у Лондону и наставља се у Мароку - наведено је у опису филма.

Најновији наставак “Људи у црном” режирао је Гери Греј који је познат по филмовима “Преговарач” са Кевином Спејсијем и “Италијански посао”. 

Други филм који је од синоћ на редовном репертоару бањалучког “Синеплекса Палас” је хорор “Стара”.

- Оскаровка Октавија Спенсер глуми Су Ен, повучену жену из Охаја. Једног дана јој приступа Меги (Дајана Силверс), нова тинејџерка у граду, с молбом да купи алкохолно пиће за њу и њене пријатеље. У томе Ен види прилику за стварање пријатељства с новим младим људима. Осим куповине пића, тинејџерима нуди и своју кућу (подрум) као мјесто за одржавање журки. Али постоји само једно правило - да се никада не попну на горње спратове куће - стоји у опису овог филма.

Ово остварење режирао је Тејт Тејлор.

Још један филм који ће бањалучка публика имати прилику да погледа је комедија “Љубавник на француски начин”. Како се жиголо носи са старењем, сви ће моћи да виде на пројекцији француске комедије која ће, судећи по најавама, многе насмијати до суза.

- Оливијер Баро, редитељ филма “Породица Скоројевића”, доноси нову француску комедију “Љубавник на француски начин” која ће вас насмијати до суза. Након што га његова богата осамдесетогодишња пријатељица остави због млађег мушкарца, стари жиголо ће уз помоћ рођака морати да потражи нову милионерку - пише у најави филма.

У главним улогама су  Кад Мерад, Ен Каријер и Леополд Моати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана