Slavne dame u filmskoj pljački Njujorka

Glas Srpske
Slavne dame u filmskoj pljački Njujorka

Los Anđeles - Dugo očekivani nastavak "Okeanove" trilogije pod nazivom "Okeanovih 8" okupio je osam legendarnih glumica.

Trejler za komediju reditelja Garija Rosa obećava odličnu zabavu uz sjajnu žensku ekipu.

Radnja popularne franšize koja stiže u bioskope na ljeto sljedeće godine još nije u potpunosti poznata, osim da će slavne dame izvesti nevjerovatnu pljačku na Met Gali u Njujorku.

Glavne uloge u filmu igraju Sandra Bulok, Kejt Blanšet, En Hatavej, Mindi Kaling, Avkvafina, Rijana, Helena Bonam Karter i Sara Polson.

Sandra Bulok je nedavno otkrila da u filmu glumi Debi Oušn, sestru lika Danija Oušna kojeg je glumio Džordž Kluni.

Bulokova je dodala i da će se okupiti sa svojom ženskom ekipom kada njen lik izađe iz zatvora, što je prikazano i u trejleru filma.

Scenario za film reditelj Ros je radio zajedno sa Olivijom Milh, a na spisku glavnih uloga, gdje dominiraju žene, našli su se i glumci Met Dejmon i Ričard Armitaž.

U najavi za film stoji da će se u nekim dijelovima pojaviti i poznata manekenka Adrijana Lima, pjevač Zejn Malik, sestre Kardašijan i voditelj Džejms Korden.

Film "Okeanovih 8" biće premijerno prikazan 8. juna, a filmski kritičari mu već sada predviđaju odličnu zaradu.

Inače, "Okeanovih jedanaest" je film Stivena Soderberga iz 2001. i obrada istoimenog hita iz 1960. Soderberg je režirao dva nastavka, "Okeanovih dvanaest" 2004. i "Okeanovih trinaest" 2007. godine.

U prethodnim nastavcima ove franšize osim, Džordža Klunija, igrali su i Bred Pit, Met Dejmon, Kejsi Aflek, Džulija Roberts, Endi Garsija...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana