Преминуо глумац Игор Первић

Агенције
Преминуо глумац Игор Первић

Српски глумац Игор Первић преминуо је јутрос у 52. години у свом стану.

Од златног дечка домаће кинематографије, Игор Первић је брзо постао неко чије се име, нажалост, повезује са тешким дрогама.

Глумио је у остварењима “Црни бомбардер”, “Лајање на звезде”, “Буре барута”, “Сиви дом” и познатим серијама “Рањеник”, “Вук Караџић”, а са само 7 година се први пут појавио на јавној сцени.

Игор је рођен у Београду, 29. октобра 1967. године, а отворено је причао о томе како је почео да узима дрогу.

“Једна девојка, покој јој души, која је сада мртва... Ја сам био страшно заљубљен у њу... Имао сам мотор, “томос аутоматик”, тад сам имао неких 17 година. То је тада било не можеш да замислиш, имати тај мотор. И ја је ставим на мотор и она ми каже: “Ајде, вози ме на Нови Београд, имам нешто хитно тамо да завршим”, причао је Игор.

“Ја видим њој нешто није добро, а ја тада стварно нисам ништа знао о тешким дрогама. Дошли смо до зграде и она ме пошаље на трећи спрат. За њу сам био спреман све да урадим. Нађемо се ми на трећем спрату и она послаже све “реквизите”, ја гледам запањено шта то она тамо крчка... И стави она мени шприц, а ја сам се игле бојао као грома. И ја наравно да бих ту девојку очарао, онако млад и глуп, кажем хајде. Окренем главу на другу страну и она ми то уради. Није један дан прошао, ја сам се поново... То. Никад нисам узимао на нос. У почетку нам није требало много пара, али касније”, рекао је покојни глумац једном приликом.

Касније је упознао своју велику љубав, пјесникињу и књижевницу Јасмину Холбус, која му је помогла да преброди тежак период.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана