Patuljci sa naslovnih strana 25. januara u bioskopu VIDEO

Aleksandra Glišić
Patuljci sa naslovnih strana 25. januara u bioskopu VIDEO

Banjaluka - Novi film reditelja Milorada Milinkovića "Patuljci sa naslovnih strana", sa Gordanom Kičićem u glavnoj ulozi, stiže 25. januara u banjalučki "Sinepleks Palas".

U ovom ostvarenju Milinković donosi priču o ljudima koji ne prezaju ni od čega na putu do slave.

Gordan Kičić igra Nikolu, vodeću zvijezdu rijaliti programa koji se zove "Tri minuta slave". Ona ima četrdesetak godina i on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen.

Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledaoce i rejtinge dižu do nebesa.

Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere.

Njegov život je zapravo rijaliti program. A njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti programa, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se mijenja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade djevojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvijezdu. Smještaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita - je li sve to zapravo namještaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uvjeri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću rijalitija. Ali, on mora da razluči najvažnije - da li je cijeli njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana