Nastavak “Senki nad Balkanom”osvježen velikim glumačkim imenima

Agencije
Nastavak “Senki nad Balkanom”osvježen velikim glumačkim imenima

Opovo - Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelogrlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu, ali sa dodatno pojačanom glumačkom ekipom.

U novoj sezoni uvedeni su i novi likovi, a dodijeljeni su Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Filipu Šovagoviću, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Međunarodne zavjere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko-ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rješenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd 1934. godine.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mješavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti.

Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa.

Emitovanje je planirano za 2019. godinu. Uloge tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski i Petar Arsovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana