Модерна технологија за најбољи филмски доживљај у бањалучком “Синестару”

Миланка Митрић
Модерна технологија за најбољи филмски доживљај у бањалучком “Синестару”

Бањалука - Помјерање сједишта усклађено с покретима у филму, свјетлосни и димни ефекти, снијег, мириси, вјетар и киша - све то и још више могло се доживјети у најновијој 4DX биоскопској дворани у Бањалуци.

Ова дворана је једна од шест које чине мултиплекс “Синестар”, који ће бити отворен 29. марта у тржном центру “Делта планет”.

Пратећи ефекти које технологија ове дворане пружа донијели су присутним гледаоцима, који су међу првима имали част да посјете ову дворану, један посебан доживљај гледања новог филма из “Марвеловог” универзума - “Капетаница Марвел”.

Регионална директорица “Блиц-Синестара” Јадранка Исламовић објаснила је да је ово јединствени биоскопски доживљај, употпуњен најсавременијом технологијом, те да је ово само један дио свега што ће бањалучка публика моћи да искуси у новом биоскопу с пет звјездица.

- Ми смо срећни што смо у Бањалуци, јер је прекрасан град. Ово је на­ш четврти биоскоп у земљи и 22. у регији. Бањалука воли биоскоп, биоскоп воли Бањалуку. Надам се да ће “Синестар” бити мјесто на које ће се радо долазити. Трудићемо се да пружимо максималан доживљај и максималну услугу - рекла је Исламовићева.

Захваљујући фантастичним ефектима свим филмољупцима ће бити омогућено доживљавање филмова свим чулима и пружено интересантније и реалистичније искуство.

Посебност новог мултиплекса у Бањалуци је и у врхунској технолошкој опремљености свих дворана. Овај биоскоп је опремљен “Barco” ласерским пројекторима. Најновија технологија ласерских пројектора доноси посебнији спектар боја и изузетан квалитет слике. Дворане су опремљене најсавременијом дигиталном технологијом, а квалитет доживљаја употпуњују и “wal to wal” платна премазана сребром и “Dolby Digital EX”.

Поред угођаја гледања филмова употпуњеног модерном технологијом, овај биоскоп ће, уз дизајнерски бар са терасом и библиотеком, рођендаонице и друге садржаје, пружити посјетиоцима један удобан кутак у којем ће свако моћи да пронађе нешто за себе. Такође, посјетиоци ће имати могућност да користе “Loylty programЛоџалтџ програм” за сакупљање бодова и куповну улазница путем интернета, али и да уживају у другим погодностима и услугама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана