Леонардо Дикаприо у тајанственој причи

Глас Српске
Леонардо Дикаприо у тајанственој причи

Лос Анђелес - Славни редитељ Квентин Тарантино најавио је да намјерава да сними филм о убиствима која су 1969. године починили Чарлс Менсон и његова "породица".

Холивудски глумац Леонардо Дикаприо званично је потврдио да ће глумити у Тарантиновом деветом филму. Звијезда филма "Титаник" тумачиће улогу глумца у годинама.

Девети Тарантинов филм имаће снажну атмосферу "Петпарачких прича", а круже гласине да ће се у овом остварењу појавити и друга позната холивудска лица, попут Бреда Пита, Тома Круза и Марго Роби, мада то још није потврђено.

Дикаприо је улогом Џека у филму "Титаник" 1997. године стекао свјетску славу. Касније се појавио у филмовима Мартина Скорсезеа "Банде Њујорка" (2002), "Авијатичар" (2004) и Покојни (2006). Веома запажену улогу остварио је и у филмовима "Вук са Вол стрита" и "Затворено острво".

Оно што упада у очи јесте да је Тарантино прилично тајновит у вези са својим новим филмом. Једино што је до сада откривено јесте да се у центру радње филма не налази Менсон, већ глумац који покушава да успије у филмској индустрији.

Славни редитељ првобитно је требало да снима филм у сарадњи са компанијом Харвија Вајнштајна, али након низа оптужби за сексуалне нападе упућене Вајнштајну, Тарантино ће свој филм снимити са компанијом "Сони пикчерс".

Тарантино је велику популарност стекао почетком деведесетих година када је, након што је створио успјешну каријеру писца и сценаристе, почео и да режира.

Његови филмови познати су по оштрим дијалозима, нескривеном насиљу, фрагментарној хронологији и опсесији поп културом. Ту су и измишљене робне марке које се појављују у свим његовим остварењима.

Готово као и његови филмови, популарна је и његова лична појава у лику брбљивога штребера који у стопу прати најновије трендове и има енциклопедијско знање како популарног, тако и умјетничког филма.

Сада се појавила још занимљива прича, да Тарантино наводно намјерава да сними филм у франшизи "Звјездане стазе" заједно са сценаристом Марком Л. Смитом, аутором "Повратника".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана