Продужен притвор за Милана Малића

Срна
Продужен притвор за Милана Малића

Бањалука - Бањалучки Окружни суд данас је продужио за још два мјесеца притвор Милану Малићу /25/ из Бањалуке, осумњиченом за осам кривичних дјела, међу којима су три кривична дјела изнуде, речено је Срни у суду. Малић је осумњичен и за два кривична дјела наношење тешких тјелесних повреда, те по једно кривично дјело наношење тјелесних повреда, крађа и изазивање опште опасности.


Притвор Малићу, који је продужен због опасности од бјекства осумњиченог, те бојазни да ће ометати кривични поступак утицајем на свједоке, може трајати до 17. фебруара, рачунајући дан хапшења.

Осумњичени је 17. новембра око 5.00 часова у Вилсоновој улици у бањалучком насељу Обилићево подметнуо пожар испод аутомобила „мерцедес“, у власништву његовог комшије Горана Мирковића /54/.

Од подметнутог пожара оштећена су још два аутомобила „мини-морис“ и „сеат“, који су била паркирани уз „мерцедес“, као и стакло на једном стану зграде испред које су била паркирана возила, чиме је причињена материјална штета већа од 25.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана