Жену заједнички истукли муж и љубавник

Агенција
Жену заједнички истукли муж и љубавник

Цазин - Невјенчани супруг и љубавник заједнички су напали и нанијели физичке повреде женској особи с иницијалима А.П. (31), а овај необични догадај десио се у понедјељак увече у Цазину, потврдили су из МУП-а УСК.

Полицијска станица у овоме граду добила је анонимну дојаву о вербалној свађи у којој су судјеловали поменута А.П., њен невјенчани супруг А.Б. (26) те лице Ш.П. (23) с којим је поменута женска особа била у љубавној вези.

Инцидент се догодио након што је супруг открио како његова супруга има љубавника, те је одлучио да га позове како би заједнички расправили о цијелој ствари.

Сусрет се догодио испред зграде у којој живи невјенчани брачни пар, а након вербалне свађе између двојице мушкараца, они су се заједнички окомили на А.П. задавши јој више удараца у главу.

На лице мјеста је убрзо стигла патрола полиције, те је жена одвезена у Дом здравља у Цазину гдје је констатовано како је претрпјела лакше тјелесне повреде. Двојица мушкараца су саслушани и осумњичени за кривично дјело насилничко понашање.

Незванично сазнајемо како А.П. с невјенчаним супругом има двоје малољетне дјеце, а да је наводно с љубавником у паралелној вези око годину дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана