Žena ubica uhapšena dok se spremala za bijeg

Glas Srpske
Žena ubica uhapšena dok se spremala za bijeg

Travnik - Sanja Đonlić, zvana Žuta (41), iz Travnika, koju sumnjiče da je nožem usmrtila vlasnika kafića “Astor” Husu Tahirovića (58) u naselju Kalibunar u Travniku, uhapšena je dok se spremala da pobjegne iz tog grada, saznaje “Glas Srpske”.

Zločin je počinila 13. januara, a nakon saslušanja Kantonalno tužilaštvo u Travniku juče joj je predložilo jednomjesečni pritvor zbog ovog zločina.

Obdukcijom tijela Tahirovića utvrđeno je da je uboden u lijevu stranu grudi, usljed čega je i preminuo. Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje su se kobne noći posvađali i Đonlićeva je Tahirovića nožem ubola s leđa, a potom ga ostavila da leži u snijegu u blizini kafića. Izvor blizak istrazi rekao je da je utvrđeno da je ona poslije zločina otišla kući, skinula krvavu ođeću i oprala se, te se spremila da pobjegne.

- Pošto Tahirović nije došao kući, članovi njegove familije su ga zvali, a potom došli do kafića koji je držao i tamo pronašli tijelo. Ubrzo je otkriveno da ga je usmrtila Đonlićeva, koju su policajci zatekli u kući u pripremi za bijeg - kazao je naš izvor.

Mještani Kalibunara pričaju da je Đonlićeva nekada radila kao konobarica u “Astoru”, te da su ona i Tahirović navodno bili u intimnoj vezi, koju su krili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana