Жена убица ухапшена док се спремала за бијег

Глас Српске
Жена убица ухапшена док се спремала за бијег

Травник - Сања Ђонлић, звана Жута (41), из Травника, коју сумњиче да је ножем усмртила власника кафића “Астор” Хусу Тахировића (58) у насељу Калибунар у Травнику, ухапшена је док се спремала да побјегне из тог града, сазнаје “Глас Српске”.

Злочин је починила 13. јануара, а након саслушања Кантонално тужилаштво у Травнику јуче јој је предложило једномјесечни притвор због овог злочина.

Обдукцијом тијела Тахировића утврђено је да је убоден у лијеву страну груди, усљед чега је и преминуо. Према незваничним информацијама, њих двоје су се кобне ноћи посвађали и Ђонлићева је Тахировића ножем убола с леђа, а потом га оставила да лежи у снијегу у близини кафића. Извор близак истрази рекао је да је утврђено да је она послије злочина отишла кући, скинула крваву ођећу и опрала се, те се спремила да побјегне.

- Пошто Тахировић није дошао кући, чланови његове фамилије су га звали, а потом дошли до кафића који је држао и тамо пронашли тијело. Убрзо је откривено да га је усмртила Ђонлићева, коју су полицајци затекли у кући у припреми за бијег - казао је наш извор.

Мјештани Калибунара причају да је Ђонлићева некада радила као конобарица у “Астору”, те да су она и Тахировић наводно били у интимној вези, коју су крили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана