Запалио ауто па ножем пријетио мајстору и дјеци

Невена Бунић
Запалио ауто па ножем пријетио мајстору и дјеци

Зворник - Раде Тодоровић (26) из Зворника ухапшен је због сумње да је ножем пријетио аутомеханичару С. Ј. који га није могао примити, те је у налету бијеса запалио свој "ауди" у Пилицама код Зворника, сазнаје "Глас Српске"

Све се десило у четвртак око 13 часова, када је Тодоровић дошао код мајстора да му поправи аутомобил због мањег квара. Међутим, аутомеханичар је био заузет и рекао му је да дође касније.

- Раде је хтио да му аутомеханичар одмах отклони квар на ауту, али  је мајстор рекао да не може јер има пуне руке посла. Возача је то много изнервирало па је из револта запалио сопствени "ауди" - испричао је извор близак истрази.

Међутим, ни послије паљења аута Раде се није смирио, те је отишао кући по нож.

- Са ножем се вратио у радњу, па је аутомеханичару и његовој дјеци запријетио. Рекао му је: "Убићу и тебе и твоју породицу! Запалићу ти кућу и све што имаш!". Механичар је остао смирен, па је позвао полицију - рекао је извор.

На срећу, насилник није успио да убоде, ни да повриједи мајстора и његову породицу. У свом том метежу му је испао нож, након чега је побјегао.

Полиција је убрзо дошла на лице мјеста и Тодоровића су пронашли у његовој кући, гдје су му ставили лисице на руке.

У Полицијској управи Зворник рекли су, наводећи иницијале, да Тодоровића сумњиче за насилничко понашање.

- Након детаљне истраге и утврђивања свих околности Р. Т. биће пријављен Окружном тужилаштву у Бијељини - рекао је портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.

Према незваничним информацијама, Тодоровић је познат по томе што има жестоку нарав.

- Не знам га лично, али сам чуо да је проблематичан и да се брзо наљути. Људи који га познају рекли су ми да има тежак карактер и да увијек треба пазити шта му говориш, јер лако изгуби разум и постане насилан. И раније је имао разних инцидента у насељу. Колико знам, није запослен - рекао је један од мјештана Пилица који није желио да му објавимо име.

Изгорјели аутомобил

Аутомобил који је Раде Тодоровић запалио је у власништву његове мајке.

- У петак сам пролазио путем гдје се то све десило и видио сам запаљено возило, у близини аутомеханичарске радње. Изгорјело је у потпуности, мислим да је ријеч о неком старијем возилу - рекао је један од мјештана Пилица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана