Возачи се потукли након саобраћајке, један на апаратима за дисање

Срна
Возачи се потукли након саобраћајке, један на апаратима за дисање

Градишка - Двојица возача су се, након судара аутомобилима у Градишци, прво вербално, а потом и физички обрачунала, након чега је један од њих завршио у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Саобраћајна незгода догодила се синоћ око 19.45 часова у Улици Првог крајишког корпуса, када су се сударили голф пет којим је управљао А.С. (29) из Градишке и пасат који је возио његов педесетседмогодишњи суграђанин М.Р, речено је у градишкој Полицијској управи.

У физичком сукобу који је услиједио теже је повријеђен старији возач, који је одмах превезен у бањалучки Универзитетски клинички центар Републике Српске. 

Мушкарац М.Р. примљен је на Клинику за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра Републике Српске у полутрауматизованом стању са повредом главе и тренутно је прикључен на апарате за дисање, речено је у овој здравственој установи.

Из ове установе истичу да су све даље прогнозе неизвјесне.

Увиђај су извршили припадници Полицијске управе Градишка, а о свему је обавијештено бањалучко Окружно јавно тужилаштво које је наложило хапшење А.С. и предузимање свих потребних мјера с циљем утврђивања свих околности. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана