Возач песницом ударио старца који је хтио да помогне

Н. Т.
Возач песницом ударио старца који је хтио да помогне

Соколац - Огњен В. из Сокоца након мање саобраћајне несреће напао је и ударио Бранка М. (70), који је пришао да види шта се десило и да му помогне, сазнаје “Глас Српске”.

Овај несвакидашњи инцидент десио се у понедјељак у улици Миланка Витомира у Сокоцу.

- Након што је Огњен В. аутом ударио у два аутомобила поред пута старац је притрчао да би видио шта се дешава. Огњен је изашао из аута и Бранко га је упитао има ли повријеђених и треба ли му помоћ? Међутим, он је вјероватно био нервозан због тога што је оштетио ауто, па је напао Бранка и ударио га - казао је извор близак истрази.

Он је додао да је Огњен старцу рекао: “Шта тебе брига шта се десило” и нешто опсовао, те га песницом ударио у главу.

Старац је након ударца пао, али на срећу задобио је само лакше повреде. У саобраћаној несрећи није било повријеђених, само су оштећени аутомобили.

Према незваничним информацијама, до саобраћајке је дошло јер је Огњену наводно позлило у аутомобилу док је возио.

Полицијска управа Источно Сарајево саопштила је да осумњиченог возача терете за наношење тјелесне повреде.

- Осумњичени О. В. је након саобраћајне несреће у којој је учествовао напао пролазника и нанио му повреде главе. Против њега ће Окружном тужилаштву Источно Сарајево бити достављен извјештај о кривичном дјелу наношење тјелесне повреде - рекли су у полицији не наводећи детаље.

Осим ове, саобраћајна несрећа забиљежена је и у општини Језеро, гдје је повријеђен возач “опел кадета” Х. Ћ. (34) из Јајца.

До несреће је дошло када је он из још неутврђених разлога изгубио контролу на путу Језеро - Љојићи и слетио с коловоза. Повријеђени возач је превезен у Дом здравља Мркоњић Град гдје му је указана помоћ, након чега је упућен на даље лијечење у Универзитетски клинички центар РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана