Ухапшено двоје Црногораца, доводе се у везу са убиством Милоша Остојића

nezavisne.com
Ухапшено двоје Црногораца, доводе се у везу са убиством Милоша Остојића

БАЊАЛУКА - Припадници полиције Републике Српске привели су више лица са разних локација која се могу довести у везу са синоћњим убиством Милоша Остојића у Источном Сарајеву, сазнаје Срна.

Према сазнањима Срне, у току је криминалистичка обрада ових лица, а увиђај је оконачан нешто послије 15.00 часова.

"Дневни аваз" јавља да су код зграде Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Сарајеву данас ухапшени младић и дјевојка у аутомобилу никшићких регистарских таблица.

На раскрсницу код Америчке амбасаде у Сарајеву стигло је седам полицијских возила Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, а осим њих, ту је било присутно и возило Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, која је задужена за осигурање дипломатског објекта. 

Како сазнаје "Аваз", младић и дјевојка из „рено клиа“ одведени су у Полицијску управу Ново Сарајево и доводе се у везу с ликвидацијом Милоша Остојића. За сада није познат њихов статус, односно јесу ли осумњичени или свједоци. 

Сарајевска кантонална полиција предаће у надлежност Полицијске управе Источно Сарајево лица која су се налазила у возилу које је данас у Сарајеву контролисано на захтјев Полицијске управе Источно Сарајево, рекла је Срни портпарол МУП-а Кантона Сарајево Сувада Кулдија.

Кулдија није могла да каже о колико лица је ријеч.

Тридесетогодишњи Милош Остојић убијен је синоћ око 23.00 часа у Источном Сарајеву.

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић рекао је данас Срни да је Милош Остојић убијен у класичној сачекуши и апеловао да надлежне институције што прије открију убицу.

Ћосић је навео да је Милош Остојић син једног од најуспјешнијих бизнисмена са простора Источног Сарајева који је много помагао локалној заједници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана